Σπαρβ: Χαίρομαι γιατί πιστεύουν σε μένα...

*ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΥΑΛΙΑ*ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 10 Νοε 2020 21:17

Του Σωτ. Κέλλα
Η πολύ καλή παρουσία του αρχηγού της Εθνικής Φινλανδίας, Τιμ Σπαρβ, στην ΠΑΕ ΑΕΛ τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά έφερε πρόωρη πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του για άλλα δύο χρόνια από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια.


Ποια είναι η γνώμη του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ; Τον βρήκαμε στο αεροδρόμιο με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην Εθνική Φινλανδίας και μας είπε: «Μίλησα με τον κ. Κούγια και χαίρομαι που είναι ικανοποιημένος και πιστεύει σε μένα. Θεωρεί ότι κάνω πολύ καλή δουλειά και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θα δούμε τι θα γίνει…».
Σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται είπε: «Αντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, αλλά πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος να παίξω τα δύο επίσημα παιχνίδια με την εθνική ομάδα της χώρας μου κόντρα στη Βουλγαρία και την Ουαλία για το UEFA Nations League. Δεν θα αγωνιστώ στο αυριανό φιλικό με τη Γαλλία στο Σταντ ντε Φρανς».
ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ
Πέμπτο κρούσμα κορονοϊού ανιχνεύτηκε χθες στην ΠΑΕ ΑΕΛ δικαιώνοντας τη διοργανώτρια αρχή (Super League) και τον ΓΓΑ κ. Μαυρωτά για την απόφαση της αναβολής της προχθεσινής αναμέτρησης μεταξύ της ΑΕΛ και της Λαμίας.
Συγκεκριμένα, χθες εξετάστηκαν τεχνική ηγεσία, παίκτες και υπαλληλικό προσωπικό, άτομα από την ΠΑΕ ΑΕΛ και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής. Οι εξετάσεις συνεχίζονται με στόχο την υγειονομική προστασία της ομάδας
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ...ΠΙΝΑΚΑΣ
Άνοιξε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Best Goal της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1. Υποψήφιος της Super League 1 για Best Goal της 2ης αγωνιστικής, είναι ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Δημήτρης Πινακάς, για το δεύτερο προσωπικό του γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί μεθαύριο Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 12:00.
Tα υποψήφια Best Goal της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League είναι τα ακόλουθα:
1/ Α. Ζίβκοβιτς-ΠΑΟΚ
2/ Κ. Φορτούνης-Ολυμπιακός
3/ Π. Μάνταλος-ΑΕΚ
4/ Λ. Μπατίστ-ΠΑΣ Γιάννινα
5/ Δ. Πινακάς-ΑΕΛ
ΟΚΤΩ ΑΓΩΝΕΣ
Μετά την αναβολή στο ΑΕΛ - Λαμία οι αγώνες στη Super League 1, που δεν έχουν διεξαχθεί λόγω κορονοϊού και άλλων συνθηκών έφτασαν στους οκτώ.
Ειδικότερα τα παιχνίδια:
1η αγωνιστική:
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: 16 Δεκεμβρίου / 19.30
3η αγωνιστική:
Αστέρας Τρίπολης - Απόλλων Σμύρνης: 25 Νοεμβρίου / 17.15
6η αγωνιστική:
ΑΕΛ - Άρης
Απόλλων Σμύρνης - Λαμία
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
8η αγωνιστική:
ΑΕΛ - Λαμία
Άρης - ΑΕΚ
Αστέρας Τρίπολης - Βόλος
ΠΕΡΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ
Χθες οι παίκτες είχαν ρεπό, ενώ σήμερα θα κάνουν προπόνηση μόνο όσοι παίκτες είναι αρνητικοί στο τεστ κορονοϊού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass