Ο Ολυμπιακός τιμώρησε τρεις ποδοσφαιριστές του

*ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗ Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ

Δημοσίευση: 10 Νοε 2020 20:13

Ο Ολυμπιακός πήρε ξεκάθαρη και σαφή θέση για την υπόθεση της συμμετοχής ποδοσφαιριστών του στο περίφημο πάρτι της Λεωφόρου Συγγρού. Με επίσημη ανακοίνωσή τους, οι Ερυθρόλευκοι επισημαίνουν ότι οι Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε,

θα κληθούν να πληρώσουν βαρύ πρόστιμο, ενώ παράλληλα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και όσα προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας του Μεγάλου Λιμανιού.
Στην ανακοίνωσή του, ο Ολυμπιακός χαρακτηρίζει απαράδεκτη τη στάση των τριών ποδοσφαιριστών και παράλληλα αναφέρει ότι το χρηματικό πρόστιμο που θα πληρώσουν, θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση, της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε, σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.
Η αψήφιση των απαγορεύσεων, αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτήν την εποχή, είναι απαράδεκτη.
Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass