SUPER LEAGUE 2

Αναβολή της έναρξης για άλλη μία εβδομάδα

*ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 05 Νοε 2020 20:20

Για (τουλάχιστον) άλλη μία εβδομάδα αναβάλλεται η έναρξη της Super League 2, που ήταν προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή (8/11). Από τη στιγμή που η Κυβέρνηση δεν έχει «ανάψει το πράσινο φως» για διεξαγωγή αγώνων στη συγκεκριμένη

κατηγορία, δεν θα μπορούσε έτσι κι αλλιώς να υπάρξει... σέντρα, παράλληλα όμως βρίσκονται σε εξέλιξη και οι διαπραγματεύσεις με την ΕΡΤ για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και χωρίς συμφωνία οι πιθανότητες να ξεκινήσει το πρωτάθλημα είναι μικρές.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε ότι εις αναμονή της ΚΥΑ που θα συμπεριλάβει τη Super League 2 στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και λόγω της συνέχισης των διαπραγματεύσεων με την ΕΡΤ Α.Ε. για την εκχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, η έναρξη του πρωταθλήματος της SL2 μετατίθεται για την επόμενη Κυριακή 15 Νοεμβρίου».
Πιστοποιητικό συμμετοχής σε τρεις ΠΑΕ της Super League 2 χορήγησε κατά την τελευταία συνεδρίασή της η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Ο Απόλλων Λάρισας, ο Κισσαμικός (Χανιά) και ο νεοφώτιστος Ιωνικός είναι οι τρεις ομάδες που εξασφάλισαν το απαραίτητο πιστοποιητικό και έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, το οποίο για την ώρα είναι άγνωστο πότε θα αρχίσει.
Παράλληλα, η ΕΕΑ αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Παναχαϊκή, κατόπιν σχετικής αίτησης ξενοδοχειακής εταιρείας, ενώ αναβλήθηκε αορίστως η αντίστοιχη αίτηση των Κων/νου Χαραλαμπίδη, Νικολάου Αργυρόπουλου, Νικολάου Μπάρλου, Θεοφάνη Κουμπούρα, Σπυρίδωνα Μούρτου, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημητρίου Βεργίνη, Θεόδωρου Ζάρα, Δημητρίου Πρίφτη και Ισίδωρου Κούνουπα, που αφορά την ΚΑΕ Αρης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass