Σύντομες αθλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 02 Νοε 2020 20:25

Ισοπαλία πριν την ΑΕΚ για τη Ζόρια Λουχάνσκ

Τέταρτη ισοπαλία στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις του ουκρανικού πρωταθλήματος για τη Ζόρια Λουχάνσκ. Η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ στον 7ο όμιλο του Europa League (5/11, 22:00) αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ίνχουλετς Πετρόβε στη «Slavutych-Arena», για την 8η αγωνιστική.


Ο Γιανάκοφ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 64’, αλλά η Ζόρια κατάφερε με τον Γιουρτσένκο να ισοφαρίσει έντεκα λεπτά αργότερα και να κρατήσει την ομάδα του στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πριν υποδεχθεί την Ένωση.
O Βίκτορ Σκρίπνικ παρέταξε τους Σεφτσένκο, Βερνιντούμπ, Ιβανισένια, Αμπού Χανά, Ρουφάτι (67’ Ναζαρίνα), Χομτσενόφσκι, Γιουρτσένκο, Τσιγκάνικς, Καμπάγεφ (80’ Σαγιαντμάνες), Γκλάντκι.

 

ΕΣΑΚΕ: Στις 4/11 το Αρης - Ηρακλής

Για μεθαύριο Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στις 17:00 όρισε ο ΕΣΑΚΕ την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών, Άρης-Ηρακλής, που ήταν προγραμματισμένη για χθες στο Αλεξάνδρειο, αλλά αναβλήθηκε διότι η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στην κόκκινη ζώνη υψηλού επιδημιολογικού κινδύνου και το γήπεδο παραμένει κλειστό. H αναμέτρηση θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ και θα διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο.

 

Πανελλήνιο ρεκόρ η Δράκου στα 200 μ. ύπτιο

Η... περίεργη επιλογή των Aqua Centurions να «ρίξουν» τη Νόρα Δράκου σε ένα εντελώς «ξένο» αγώνισμα για εκείνη, της έδωσε την ευκαιρία να καταρρίψει ένα παλιό πανελλήνιο ρεκόρ 25άρας πισίνας. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίστηκε στα 200 μ. ύπτιο, κατά τη διάρκεια του 6ου φετινού αγώνα της International Swimming League, που διεξάγεται υπό μορφή «φούσκας» στη Βουδαπέστη, και τερμάτισε έβδομη σε 2:09.94. Η επίδοση αυτή είναι σχεδόν δύο δευτερόλεπτα καλύτερη από το παλιό πανελλήνιο ρεκόρ της Στέλλας Μπούμη (2:11.85), το οποίο κρατούσε από το 2008.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass