+3 μετράει ο Γρηγορίου….

ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΠΣ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2020 21:25

Η ΑΕΛ έζησε αρκετά νωρίς τις επιπτώσεις του κορονοϊού στο πρωτάθλημα της Super League αφού ήδη έχει έναν αναβληθέντα αγώνα αυτόν του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον Άρη και τώρα ετοιμάζεται για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τον

Ν.Π.Σ. Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Η λαρισινή ομάδα κόντρα στην ομάδα του πρώην γνώριμου της Άμρ Ουάρντα θα έχει τρεις επιπλέον λύσεις σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αφού ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου είδε, να μπαίνουν από χθες κανονικά στο πρόγραμμα οι: Ζίζιτς, Μιχαήλ, Ντουρμισάι αλλά κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών και αν κάποιοι εξ αυτών μπορούν να αγωνισθούν στο παιχνίδι του Βόλου.
Από κει και πέρα ο Νούνιτς έχει ενσωματωθεί κανονικά και ανεβάζει ρυθμούς και όλοι θεωρούν ότι σύντομα θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Οι προπονήσεις σήμερα και αύριο θα γίνουν το πρωί ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή, το απόγευμα και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τη γειτονική πόλη όπου θα καταλύσει σε ξενοδοχείο αυτής.
Η αναβολή του αγώνα της ΑΕΛ με τον Άρη είχε κέρδος την ψυχολογική ηρεμία μετά την αγωνιστική «τρικυμία» που έφερε η εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 3-1, ενώ παράλληλα αποθεραπεύτηκαν και οι τραυματίες.
Στόχος των «βυσσινί» θα είναι να πάρουν τον πρώτο εκτός έδρας βαθμό.
ΜΕ ΤΡΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ
Αντί για τέσσερις, που ίσχυε έως τώρα, πλέον και με τρεις θετικούς αθλητές σε κορονοϊό θα αναβάλλονται αγώνες.
Αυτή είναι και η σημαντικότερη διαφορά στο νέο επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο για τη διαχείριση των κρουσμάτων του Covid-19, που ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής: «Σε επικαιροποίηση των οδηγιών διαχείρισης κρούσματος Covid-19 στον αθλητισμό, προχώρησε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ (ΥΕΕ-ΓΓΑ), σε συνεργασία με την Αθλητική Επιτροπή του ΕΟΔΥ. Εκτιμώντας την επιδημιολογική εικόνα της χώρας και την εμπειρία που αντλείται από την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό στον χώρο του αθλητισμού, η ΥΕΕ-ΓΓΑ εστίασε κυρίως στη διαχείριση κρούσματος και την επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα, στην κατηγορία των αθλητών που δεν υπόκεινται σε προληπτικό μοριακό έλεγχο με RT-PCR τεστ. Οι οδηγίες που αφορούν την κατηγορία των αθλητών που υπόκεινται σε προληπτικό περιοδικό έλεγχο παραμένουν ίδιες. Όπως σημείωσε ο ΓΓΑ και Συντονιστής της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής, Γιώργος Μαυρωτάς: "Σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας η Υγειονομική Επιτροπή μαζί με τον ΕΟΔΥ, προσπαθούν να οχυρώσουν την αθλητική δραστηριότητα και παρακολουθώντας τις επιδημιολογικές εξελίξεις επικαιροποιούν, όποτε απαιτείται, τα σχετικά πρωτόκολλα. Βασική προϋπόθεση είναι όλοι οι αθλητικοί οργανισμοί, αλλά και οι αθλητές και αθλούμενοι ατομικά, να τηρούν τις σχετικές οδηγίες ώστε η προσπάθεια να είναι κοινή, προστατεύοντας αυτό που όλοι αγαπάμε».
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Σήμερα το απόγευμα θα διεξαχθεί Διοικητικό Συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη, για να συζητηθούν μέτρα οικονομικής ενίσχυσης των ΠΑΕ της πρώτης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας και συγκεκριμένα η πρόταση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1. Μέτρα οικονομικής ενίσχυσης των ΠΑΕ - μελών του συνεταιρισμού, προς αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας.
2. Διάφορα.
Ο ΒΟΛΟΣ
Ο Σέρτζιο Τέκιο αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και σήμερα ή αύριο θα φανεί κατά πόσο θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα στην αναμέτρηση με τους «βυσσινί». Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τάσου Τσοκάνη, ο οποίος υπέστη θλάση α’ βαθμού στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ επιστρέφει ο Χουάν Χοσέ Περέα.

Του Σωτ. Κέλλα

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass