Κρατούσε «εξάσφαιρο» η Νίκη Κρήνης

*ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΝ ΜΥΡΑΪΚΟ 6-1 *ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΠΕΤΗΣ

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2020 20:25

Αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, η Νίκη Κρήνης κρατούσε «εξάσφαιρο» και κέρδισε με ανατροπή τον Μυραϊκό 6-1, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ τοπικής κατηγορίας (3ος όμιλος).


Το παιχνίδι που διεξήχθη στον Δίλοφο δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα της Κρήνης, καθώς οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2’ της αναμέτρησης με 1-0.
Όμως το γκολ αυτό πείσμωσε τους παίκτες του Θοδωρή Μαργαριτόπουλου, που αντέδρασαν άμεσα και στο 8’ ο Καρπέτης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
Το 1-1 πέτυχε με σουτ ο Γιάννης Τσανάκας στο 17’ και η ολική ανατροπή ήρθε στο 32’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σπύρου Καρπέτη.
Πέναλτι που κέρδισε ο Γιάννης Τσανάκας ο πιο δραστήριος παίκτης της Κρήνης ειδικά στο πρώτο μέρος.
Το 1-3 σημειώθηκε στο 41’ μετά από υπέροχη πάσα του Γιάννη Τσανάκα στον Ντούλε, κι αυτός με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα.
Στην επανάληψη, η Κρήνη ανέβασε ρυθμούς και ο κορυφαίος παίκτης της Σπύρος Καρπέτης (σ.σ. χαριτολογώντας τον αποκαλούν... Γερμανό οι συμπαίκτες του), πέτυχε το 1-4 και 1-5 αντίστοιχα, στο 52’ και στο 58’, σημειώνοντας παράλληλα το πρώτο του χατ τρικ με τη φανέλα της Νίκης Κρήνης.
Γκολ που αφιέρωσε στους παράγοντες και φιλάθλους της ομάδας, που από την πρώτη στιγμή, τον αγκάλιασαν σαν δικό τους παιδί.
Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Θοδωρής Βάτσικας μετά από υπέροχη πάσα του Χρήστου Τσανάκα, στο 77’, όπου διαμορφώθηκε το τελικό 1-6.
ΝΙΚΗ ΚΡΗΝΗΣ (Θοδωρής Μαργαριτόπουλος): Ράγιας, Μαργαριτόπουλος Γ. (55’ Μαγαλιός), Γακόπουλος (40’ λ.τ. Σουφλέρης), Κυριάκου (55’ Μακρυγιάννης), Βάτσικας Σ., Ζησόπουλος (55’ Μαργαριτόπουλος Κ.), Καρπέτης, Σελήνης (46’ Τσανάκας Χ.) Ντούλε, Τσανάκας Γ., Βάτσικας Θ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass