Εξαιρετικός ο Ηρακλής Λάρισας

*Ηταν ανώτερος και κέρδισε τον Α.Ο. Σελλάνων 3-0

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2020 20:35

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ο Ηρακλής Λάρισας κέρδισε στο γήπεδο της Νεάπολης τον Α.Ο. Σελλάνων με 3-0 και βελτίωσε τη βαθμολογική του θέση, στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα τέρματα στις ευκαιρίες που δημιούργησαν, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα αυτό αναμένεται να δώσει στους παίκτες περισσότερη δύναμη για να έχουν μια καλύτερη συνέχεια.


Τα Σέλλανα, αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο που προσπάθησαν φιλότιμα, στη συνέχεια δεν είχαν ανάλογη παρουσία και έτσι στο τέλος δίκαια γνώρισαν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους.
Στο 22’ σε φάουλ του Τζουμάκη, απέκρουσε σε κόρνερ την μπάλα ο Παπαγιάννης. Έξι λεπτά αργότερα στο 28’, σε σέντρα του Ναρίνογλου, η μπάλα πέρασε μπροστά από την εστία του Τεντώνη και δεν μπόρεσαν Κακαβίτσης και Τάρτας να την προωθήσουν στα δίχτυα.
Σε σουτ του Γκιουρσάνη στο 32’, ο Τεντώνης μπλόκαρε την μπάλα και δύο λεπτά μετά στο 34’, ο Στοΐνοβιτς Χ. από πλεονεκτική θέση από αριστερά έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στην εκπνοή του ημιχρόνου στο 45’, φάουλ εκτέλεσε ο Ναρίνογλου από αριστερά, την κεφαλιά έπιασε ο Χατζόπουλος, όμως ο Τεντώνης βρισκόταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε την μπάλα σε κόρνερ.

ΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΑ ΣΕΛΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ
Στο 53’ ο Φλώρος για τα Σέλλανα δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη και έμειναν με δέκα παίκτες οι φιλοξενούμενοι. Τρία λεπτά αργότερα στο 56’, ο Κακαβίτσης με κεφαλιά πέτυχε το 1-0 και ακολούθως ο Ηρακλής κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 64’ σε κεφαλιά του Τάρτα η μπάλα πέρασε άουτ, στο 72’ ο Γκιουρσάνης με ένα δυνατό σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή, πέτυχε το 2-0 και ο Ναρίνογλου στο 75’ με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Δέκα λεπτά πριν το φινάλε στο 80’, σε σουτ του Γκιουρσάνη η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Θεοχάρης, που είχε συνεργάτες τον κ. Σαμαρά και την κ. Κουβατά, όλοι από την Ένωση Θεσσαλίας.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Ναρίνογλου (78’ Καμπέρης), Στοΐνοβιτς Χ., Τάρτας, Τσακίρης, Μπάμης, Γκιουρσάνης (89’ Φώτος), Χατζηλιάδης (89’ Χριστίδης), Ζαφειρίου (89’ Παπαδάκος), Κακαβίτσης (86’ Στοΐνοβιτς Λ.), Χατζόπουλος.
Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ (Γιάννης Μπουρνάκας): Τεντώνης, Φλώρος, Ποτόσογλου, Καρλιάμπας, Τσαταλπασίδης (88’ Βαρλάμης), Χάδιαρης, Μούρη (78’ Παπαδόπουλος), Κούλπας, Πρισακάρου (64’ Γεωργοσούλης), Τσουμάνης, Τζουμάκης (64’ Τσιάτας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass