«Φλερτάρει» με την πρώτη του νίκη ο Ηρακλής Λάρισας

ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΤΟΝ Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ (15:00) - ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΣΤΗ ΦΗΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2020 14:31

Με τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και στον 3ο όμιλο όπου υπάρχει λαρισινό ενδιαφέρον, θα γίνουν στις 15:00 αμφίρροπες αναμετρήσεις.


* Ο Ηρακλής Λάρισας αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Νεάπολης τον Α.Ο. Σελλάνων και θέλει να πετύχει την πρώτη του φετινή νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολλούς Λαρισαίους παίκτες και προπονητή τον Γιάννη Μπουρνάκα.
Οι «κυανόλευκοι» των Χρήστου Χατζηλιάδη/ Θάνου Τρινταφυλλόπουλου βρίσκονται σε καλή κατάσταση και είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στην επιτυχία, γνωρίζοντας πως θα είναι ένα δύσκολο ματς και χρειάζεται υπομονή, σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Διαιτητικό τρίο θα είναι οι κ. Θεοχάρης, Σαμαράς, Κουβάτα (Θεσσαλίας).
*Ο Ηρακλής Λάρισας με σκοπό την τήρηση των διατάξεων του υγειονομικού πρωτοκόλλου, όπως αυτό ισχύει από χθες, που ο νομός Λάρισας εισήλθε στην «πορτοκαλί» ζώνη και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους φιλάθλους του νομού, ενημερώνει ότι κατά τη σημερινή αναμέτρηση με τον Α.Ο. Σελλάνων στο γήπεδο της Νεάπολης Α’, δεν θα επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων στο γήπεδο και η θύρα θα παραμείνει κλειστή.
Βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου στο γήπεδο μπορούν να εισέλθουν μόνο οι αποστολές των δύο ομάδων και οι αξιωματούχοι του αγώνα, ενώ όσον αφορά στους δημοσιογράφους που θέλουν να εισέλθουν στο γήπεδο, καλούνται να λάβουν τις απαραίτητες διαπιστεύσεις, από την Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας.
* Στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας, η τοπική Αναγέννηση θα κοντραριστεί με τον Αετό Μακρυχωρίου του Κώστα Κατσάρα, ομάδα που έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία, στους μέχρι τώρα αγώνες της.
Ουσιαστικά θα έχουμε μία μάχη «κιτρινόμαυρων» και το Μακρυχώρι θα μεταβεί στη γειτονική πόλη, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, ενώ η ΑΣΑ του Μιχάλη Ζιώγα, μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με ΠΟΕ (2-2) και Ατρόμητο Παλαμά (1-1), θέλει τους τρεις βαθμούς για να ανακτήσει το χαμένο έδαφος.
Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Κολορίζος (Φθιώτιδας), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ.κ. Χλεμπογιάννη, Τσιπούρα (Φωκίδας).
* Όσον αφορά στον Οικονόμο, παίζει στη Φήκη των Τρικάλων και στόχος του είναι να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, δείχνοντας μια καλή αγωνιστική εικόνα.
Οι παίκτες του Νίκου Φώλλα βρίσκονται σε καλή κατάσταση και εάν δείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα, συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες για να κατακτήσουν θετικό αποτέλεσμα.
Το διαιτητικό τρίο αποτελούν οι κ.κ. Γκουντέλας, Βογιατζής, Καλογριανίτης (Καρδίτσας).
* Τέλος, λόγω των μέτρων για την πανδημία του Covid-19 στον νομό Κοζάνης, δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας Π.Ο.Ε.-Μακεδονικός Φούφα, όπως επίσης και το ματς Κοζάνη-Ατρόμητος Παλαμά, καθώς δεν επιτρέπεται η μετακίνηση εντός και εκτός νομού.

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(4η αγ. 15.00)
Αναγέννηση Κ.-Αετός Μακρυχωρίου
Δίας Δίου-Μετέωρα
Φήκη – Οικονόμος Τσαριτσάνης
Ν. Κεραμίδι - Α.Ε. Καρίτσας
Ηρακλής Λάρισας- Α.Ο. Σελλάνων
Π.Ο.Ε.-Μακεδονικός Φούφα (αναβλ.)
Κοζάνη-Ατρόμητος Παλαμά (αναβλ.)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Α.Ε. Καρίτσας    5-0    9
2. Αετός Μακρυχωρίου    7-1    7
3. Ν. Κεραμίδι    5-2    6
4. Α.Ο. Σελλάνων    4-1    6
5. Αναγέννηση Κ.    5-3    5
6. Ατρόμητος Π.    3-2    5
7. Οικονόμος    3-5    4
8. Ερμής Αμυνταίου    3-6    3
9. Ηρακλής Λάρισας    1-1    2
10. Π.Ο. Ελασσόνας    3-7    2
11. Μακεδονικός Φούφα    0-1    0
12. Δίας Δίου    0-1    0
13. ΑΣ Μετέωρα    0-2    0
14. Κοζάνη    0-3    0
15. Π.Ο. Φήκης    1-5     0
* Ηρακλής Λάρισας, Φήκη, Κοζάνη και Δίας έχουν ένα ματς λιγότερο, ενώ ο Μακεδονικός Φούφα δύο λιγότερα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass