Ο Απόλλωνας Λάρισας πήρε Γλύκο και Αθανασιάδη

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2020 20:05

Ο Απόλλωνας Λάρισας απέκτησε χθες τον 34χρονο διεθνή Βολιώτη τερματοφύλακα Παναγιώτη Γλύκο που αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ.


Ο Γλύκος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου αγωνίστηκε 20 φορές. Το 2007 μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ, αλλά σε δύο χρόνια παρουσίας αγωνίστηκε μόνο 7 φορές. Το δεύτερο μισό του 2009 επέστρεψε ως δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου και από το καλοκαίρι του 2009 έως το 2011 αγωνιζόταν, εκ νέου ως δανεικός, στον Αγροτικό Αστέρα.
Ο Γλύκος κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδας στις 31 Αυγούστου 2012 από τον Φερνάντο Σάντος, χωρίς όμως να πάρει χρόνο συμμετοχής. Το ντεμπούτο του με τη γαλανόλευκη φανέλα πραγματοποιήθηκε τελικά στις 5 Μαρτίου 2014, όταν κλήθηκε εκ νέου από τον Πορτογάλο τεχνικό για τον εντός έδρας φιλικό αγώνα εναντίον της Νότιας Κορέας, στο πλαίσιο προετοιμασίας ενόψει του Μουντιάλ 2014 στη Βραζιλία, ενώ στη συνέχεια επιλέχθηκε και στην αποστολή που συμμετείχε στη διοργάνωση, έχοντας συμμετοχή σε έναν αγώνα. Συγκεκριμένα, έπαιξε στον νικητήριο αγώνα της Εθνικής με 2-1 ενάντια στην Ακτή Ελεφαντοστού, όπου στο 24' αντικατέστησε τον τραυματία Ορέστη Καρνέζη.
Στην καριέρα του έχει κατακτήσει τρία κύπελλα Ελλάδας και ένα πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ.

ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ
Εκτός του Γλύκου η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε και την απόκτηση του διεθνή Έλληνα επιθετικού Στέφανου (Κλάους) Αθανασιάδη.
Ο Κλάους είναι γεννημένος στις 24 Δεκεμβρίου 1988 στο Λάκκωμα Χαλκιδικής. Έχει 208 συμμετοχές στην Α' Εθνική κατηγορία με τον ΠΑΟΚ (2007-2017), 23 με τον ΠΑΣ Γιάννινα (2018-19) επίσης στη μεγάλη κατηγορία, 16 συμμετοχές με τη Μακάμπι Χάιφα (2017-18).
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2. Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει αύριο Σάββατο (24/10) στις 16.00 στο γήπεδο Φιλιππούπολης τον Πανσερραϊκό, ενώ την επόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο Νεάπολης του Βόλου στις 15.00 τη Νίκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass