Αναβολή του αγώνα ΑΕΛ-Αρης

*ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ: «ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ…»

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2020 21:00

Τα κρούσματα κορονοϊού σε ποδοσφαιριστές και μέλη της ομάδας της Θεσσαλονίκης υποχρέωσαν τη διοργανώτρια αρχή της Super League να αναβάλει το παιχνίδι ΑΕΛ- Άρης που ήταν προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο Αλκαζάρ.


Μάλιστα η αναβολή αυτή είχε δύο αναγνώσεις για τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου, όπως μας είπε, μια θετική από την άποψη ότι θα αποθεραπευτούν Ζίζιτς, Μιχαήλ, Ντουρμισάι που θα τους έχει στη διάθεσή του στο παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου στον Βόλο κόντρα στο ΝΠΣ Βόλου, αλλά και μία αρνητική γιατί οι παίκτες της ΑΕΛ μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης έδειξαν ιδιαίτερα αποφασισμένοι για να πετύχουν την πρώτη τους νίκη και να αποκαταστήσουν την αγωνιστική εικόνα στα μάτια των Ελλήνων φιλάθλων.
Παρά την αναβολή του αγώνα δεν θα γίνει κανένα φιλικό παιχνίδι, αφού ο τεχνικός προτιμά να δουλέψει σε τακτική για να μπορέσει η ομάδα να βρει τον δρόμο προς τις επιτυχίες, ενώ μην ξεχνάμε ότι μετά το ΝΠΣ Βόλου αντιμετωπίζει μεσοβδόμαδα τον ΠΑΣ Γιάννινα (4 Νοεμβρίου) στα Γιάννενα σε εξ αναβολής αναμέτρηση.
Η ανακοίνωση της διοργανώτριας για την αναβολή της αναμέτρησης ήταν η ακόλουθη: «Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΕΛ - Άρης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ Άρης.
Η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων».

ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ
Όπως αναφέραμε στην «ΕτΔ» ο Χερόνιμο Μπαράλες, με τα δύο γκολ που σημείωσε στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με την ΑΕΛ, συνέχισε την παράδοσή του απέναντι στη λαρισινή ομάδα, αφού και στα τέσσερα παιχνίδια που την έχει αντιμετωπίσει έχει σκοράρει. Έχει πετύχει πέντε γκολ σε βάρος της, τα τέσσερα εκτός έδρας.
Με χθεσινό δελτίο, η διοργανώτρια αρχή προσθέτει και τα ακόλουθα για τον Μπαράλες:
«Βέβαια έχει πετύχει έξι στον ΟΦΗ, αλλά έχει σκοράρει μόνο στα τρία από τα επτά που τον αντιμετώπισε. Με την ΑΕΛ όμως σκοράρει πάντα. Με τα δύο γκολ του ο 33χρονος Αργεντίνος έφτασε τα 48 στη Super League παίζοντας την πέμπτη του σεζόν φέτος. Βρίσκεται στους 160 καλύτερους σκόρερ της Α' Εθνικής/Super League. Παράλληλα είναι μακράν ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Αστέρα Τρίπολης, τόσο στην κατηγορία, όσο και στην επαγγελματική ιστορία της ομάδας».

Ο Χερόνιμο Μπαράλες εναντίον της ΑΕΛ
20.10.2018: ΑΕΛ - Λαμία 1-2 (ένα γκολ)
08.12.2019: Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ 1-1 (ένα γκολ)
07.06.2020: ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης 1-2 (ένα γκολ)
18.10.2020: ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης 1-3 (δύο γκολ)
Οι σκόρερ του Αστέρα στη Super League
1. Χερόνιμο Μπαράλες 39
2. Ντάνιελ Τσέζαρεκ 26
3. Μιχάλης Μανιάς 26
4. Πάμπλο Μάσα 16
5. Λούσιο Φιλομένο 16
6. Εμάνουελ Περόνε 16
Οι σκόρερ του Αστέρα στα επαγγελματικά χρόνια
1. Χερόνιμο Μπαράλες 43
2. Ντάνιελ Τσέζαρεκ 29
3. Μιχάλης Μανιάς 27
4. Μιχάλης Κλοκίδης 25
5. Πάμπλο Μάσα 23.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass