Το... Προάστιο των Λαρισαίων

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2020 21:27

Ομάδα «χάρμα ιδέσθαι» ο Α.Ο. Σελλάνων και με πολλές δυνάμεις, κέρδισε 3-0 αντί 6-0 το Αμύνταιο στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής την περασμένη Κυριακή και είχαν κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένοι ο Λαρισαίος τεχνικός Γιάννης Μπουρνάκας και ο γυμναστής Γιάννης Πλιάτσικας, που κάνει όπως φαίνεται πολύ καλή δουλειά. Και ο προπονητής έμεινε διπλά ικανοποιημένος, καθώς όλοι οι παίκτες από τη Λάρισα που πήρε στις μεταγραφές τον δικαίωσαν απόλυτα. Δημήτρης Τζουμάκης, Φάνης Τσιάτας, Μιχάλης Τσουμάνης, Ανδρέας Καρλιάμπας, Βαλάντης Φλώρος, Πρόδρομος Ποτούσογλου και ο Στέφανος Πρισακάρου, που αγωνιζόταν πέρυσι στον Τύρναβο 2005, είχαν εξαιρετική απόδοση.


*Στο 13’ ο Τζουμάκης σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ. Μετά από κόρνερ που παίχτηκε δέχτηκε την πάσα του Τσιάτα, σούταρε από πολύ πλάγια με το αριστερό, στέλνοντας την μπάλα με φάλτσα στην απέναντι γωνία του τερματοφύλακα, που έμεινε άναυδος και πέτυχε το 1-0.
*Στο 34’ ο Τσουμάνης με κάθετη μπαλιά έβγαλε τετ α τετ τον Πρισακάρου που πλάσαρε εύστοχα από το σημείο του πέναλτι για να κάνει το 2-0.
*Στο 84’ ο Α.Ο. Σελλάνων ξεδιπλώθηκε όμορφα στην αντεπίθεση και ο Φάνης Τσιάτας έδωσε έτοιμο γκολ στον Μούρι, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Οι νικητές είχαν και δύο δοκάρια, στο 9’ σε σέντρα σουτ του Μπαλτά από δεξιά χτύπησε στη συμβολή των δοκών και στο 51’ το πλασέ του Τσουμάνη από αριστερά που έκανε εντυπωσιακή ενέργεια, σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.
*Το τρίτο... ημίχρονο ήταν απολαυστικό σε καφετέρια του Προαστίου, γενέτειρα του Στέφανου Τσιτσιπά, όπου το κορυφαίο διοικητικό στέλεχος της ομάδας ο Άγγελος Μπουτζιώνας, εξηγούσε γιατί αποτελεί αδυναμία του ο Μπουρνάκας και πως όταν συνυπάρχουν οι δυο τους, η ομάδα οδηγείται στον δρόμο των επιτυχιών...
ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass