Επιστροφή στο Αλκαζάρ μετά από 17 χρόνια...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΡΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΚΚΟΤΟΥ

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2020 20:05

Με την ιδιότητα του παρατηρητή (ή - καλύτερα - της παρατηρήτριας) διαιτησίας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη Λάρισα η Αντωνία Κόκκοτου, η οποία είχε επιφορτιστεί από τον Άγγλο αρχιδιαιτητή Mark Clattunberg με το καθήκον της καταγραφής της απόδοσης της διαιτητικής ομάδας που διηύθυνε τον αγώνα της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης.


Η Αγρινιώτισσα στην καταγωγή οικονομολόγος, η οποία όμως ποδοσφαιρικά εκπροσωπεί την Αργολίδα (ως μόνιμη κάτοικος Ναυπλίου), υπήρξε πρωτοπόρος στη γυναικεία διαιτησία, ενώ κατά την τετραετία 2001-2005 είχε αξιολογηθεί να διευθύνει αναμετρήσεις του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής (αποτελώντας τον πρώτο «κρίκο» της σχετικής «αλυσίδας»). Με την ιδιότητα αυτή, μάλιστα, είχε «σφυρίξει» στο Στάδιο Αλκαζάρ πριν από 17 χρόνια (31 Αυγούστου 2003) τον αγώνα του τυπικά γηπεδούχου Ποσειδώνα Πόρων με τον Πανσερραϊκό, υπό συνθήκες αφόρητης ζέστης που - μάλιστα - είχε και «θύμα» ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων, ο οποίος με λιποθυμικές τάσεις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Παράλληλα, παρότι δεν προβλεπόταν από τους τότε κανονισμούς, η κ. Κόκκοτου είχε εφαρμόσει και το «cooling break», μιας και ο υδράργυρος είχε ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου!
Πέρα από τη συμμετοχή της για πρώτη φορά φέτος στον πίνακα παρατηρητών της Super League, η Αντωνία Κόκκοτου είναι σύμβουλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, εντεταλμένη με την παρακολούθηση των γυναικών διαιτητών και γι’ αυτό «ινκόγκνιτο» παρακολούθησε το Σάββατο αγώνα που διεξαγόταν στην ευρύτερη περιοχή. Σε κάθε περίπτωση, όμως, εμφανίστηκε ικανοποιημένη από το επίπεδο της γυναικείας διαιτησίας ειδικά στη Λάρισα που «μετρά» δύο εν ενεργεία διεθνείς γυναίκες ρέφερι, αλλά και μία ακόμα βοηθό, με λαρισαϊκή προέλευση...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass