Πινακάς αντί Ντουρμισάι

ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ *ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΝΕΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2020 21:15

Ο Δημήτρης Πινακάς, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, θα ξεκινήσει -όπως όλα δείχνουν- αντί του τραυματία Ντουρμισάι, στον μεθαυριανό αγώνα της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super

League και θα αρχίσει στις 18:15.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έδειξε πως μπορεί να σταθεί με αξιώσεις μέσα στο γήπεδο και ο προπονητής του, Μιχάλης Γρηγορίου, θα του εμπιστευτεί -εκτός απροόπτου- τη θέση στην επίθεση.
Κατά τα άλλα, ο προπονητής των «βυσσινί» δοκίμασε διάφορα σχήματα στη χθεσινή προπόνηση που έγινε στο στάδιο Αλκαζάρ και σχεδόν έχει καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα, που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει.
Όμως, περιμένει και τη σημερινή απογευματινή προπόνηση που είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, για να καταλήξει στην ενδεκάδα. Το πρωί οι παίκτες θα υποβληθούν σε νέο τεστ για τον κορονοϊό.
Να σημειώσουμε πως τραυματίες παραμένουν οι Ντουρμισάι, Ζίζιτς, Μιχαήλ, ενώ ο Νούνιτς ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα αλλά επειδή έχει μείνει αρκετά πίσω, ίσως στον μεθεπόμενο αγώνα με τον Άρη να του δοθεί χρόνος συμμετοχής.
Ο HAMZA YUNES
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι ο Hamza Yunes βρίσκεται στη Λάρισα, όπου έφτασε οδικώς από τη Ρουμανία, και υποβλήθηκε υπό την επίβλεψη του επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της ΠΑΕ κ. Μπασδέκη και των συνεργατών του σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, όπως και ο ίδιος έχει ζητήσει εγγράφως, και εφόσον ολοκληρωθούν με επιτυχία οι εξετάσεις θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους και θα τεθεί στη διάθεση του κ. Γρηγορίου.
Η ΝΕΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
Οι φίλαθλοι περιμένουν πως θα τους δοθεί και πάλι η δυνατότητα να παρακολουθούν αγώνες εντός των τοιχών, καθώς επί τάπητος βρίσκεται πλέον το ζήτημα της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα της Super League 1 και με γνώμονα τις τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν, είναι πιθανό από την 6η κιόλας αγωνιστική να εφαρμοστεί πιλοτικά σε κάποια παιχνίδια.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει αναφέρει πως θα χρησιμοποιεί το στάδιο Αλκαζάρ σε χωρητικότητα 7.000 θεατών, κάτι που σημαίνει πως 700-1.050 φίλαθλοι θα βρίσκονται στους εντός έδρας αγώνες, αν τελικά ισχύσουν τα συγκεκριμένα ποσοστά.
Πάντα με την προϋπόθεση πως η παρουσία του κόσμου θα αντιστοιχεί στο 10% με 15% της συνολικής χωρητικότητας κάθε γηπέδου/σταδίου.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass