Αδειοδότηση μέχρι και τον Δεκέμβριο

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ - ΣΤΟ AEL FC ARENA ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (19/10)

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2020 21:13

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ, σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες από την Αθήνα, αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα την απόφασή του για τις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν και άσκησαν έφεση.


Μέσα σε αυτές είναι και ο Απόλλων Λάρισας με την Παναχαϊκή από τη Super League 2, οι οποίες περιμένουν με αγωνία ποια θα είναι η απόφαση, που πάντα κατά πληροφορίες και κρατώντας τη σχετική επιφύλαξη, είναι πως θα δοθεί άδεια μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2020.
Σε αυτήν την περίπτωση αναμφισβήτητα θα είναι ευχάριστα τα νέα για τους «κυανόλευκους», που θα συνεχίσουν σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό και δεν θα υποχρεωθούν να αλλάξουν κάτι από τα πλάνα τους.
Σημειώνεται πως δε χορηγήθηκε άδεια Super League 2 για την περίοδο 2020-21 εκτός από τους Απόλλωνα, Παναχαϊκή και στις ομάδες Απόλλων Καλαμαριάς, Κασσιόπη, Βέροια, Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου.

 

ΠΑΤΑΕΙ AEL FC ARENA
Κατά τα άλλα, ο Απόλλων Λάρισας την ερχόμενη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου πατάει AEL FC ARENA, όπου στη νέα του έδρα πλέον, θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Α.Ε. Καραϊσκάκης, στις 16:30.
Επίσης, τη μεθεπόμενη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, θα αγωνιστεί στη Λάρισα, σε αγώνα προετοιμασίας, στις 16:00, με τη Δόξα Δράμας.
Πριν τον αγώνα με τη Δράμα, ενδέχεται να δώσει και ένα ακόμα φιλικό με τον Πιερικό, ενώ για αύριο είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι στη Λειβαδιά με τον Λεβαδειακό του Σωτήρη Αντωνίου, φιλικό το οποίο και θα αρχίσει στις 16:00.
Όσον αφορά τώρα στα αγωνιστικά προβλήματα, ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι τραυματίες Τάλισσον, Φρανσουά και Μπρέμπος, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις που γίνονται κάτω από τις οδηγίες του Καρδιτσιώτη προπονητή Γιάννη Μάγγου, που και ο ίδιος περιμένει τη σημερινή οριστική απόφαση, από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass