Ο Όλυμπος και ο Κίσσαβος τα δυο βουνά μαλώναν...»

* Με νικήτρια την ομάδα του Συκουρίου 1-0

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2020 20:30

Παιχνίδι για γερά νεύρα αποδείχθηκε το ντέρμπι του Δήμου Τεμπών ανάμεσα στον Όλυμπο Αιγάνης και τον Κίσσαβο Συκουρίου, το οποίο κρίθηκε χάρη σε ένα γκολ του Γιώργου Καραντώνη (13’) υπέρ της ομάδας του τιμωρημένου Αποστόλη Τσιανάκα που -αναγκαστικά- έδινε οδηγίες εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ουσιαστικό στοιχείο της αναμέτρησης, το ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Αδάμο Κουκούλη και τους βοηθούς του Γρηγόρη Δεδικούση - Τάνια Κουτίνα, που δέχθηκαν τα συγχαρητήρια νικητών και ηττημένων, για τον τρόπο με τον οποίο απέδωσαν δικαιοσύνη στον αγωνιστικό χώρο.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΙΓΑΝΗΣ (Δημήτρης Ζηρδέλης): Ριζάκης (46’ Δήμου), Βουγιούκας, Α. Γκαραγκούνης, Παύλου (30’ Στούμπος), Ζάχος (46’ Σάλα), Χ.Γκαραγκούνης, Λ. Μπουλάρι (46’ Ντάνι), Τάκης, Μουσταφάι, Ρουμπιές, Πουρλιώτης.
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Απόστολος Τσιανάκας): Βουγιουρδής, Ζαϊρές (56’ Λανάρας), Γκρέτσης, Γκανάτσιος, Αγγέλης, Νεμπεγλέρας (68’ Γεροκώστας), Καραντώνης (89’ Τόπης), Βελής, Τζιούρας (89’ Πότση), Χασιώτης, Ν. Κορδέλας (68’ Ζιώγας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass