Από τη Χαβάη στην ΑΕΛ!

ΣΤΑ «ΒΥΣΣΙΝΙ» Η 23ΧΡΟΝΗ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΙΝΑ ΜΟΥΣΤΟ

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2020 20:30

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ ανακοίνωσε τη συμφωνία συνεργασίας με την 23χρονη Νικολίνα Μούστο, υπήκοο Η.Π.Α., με καταγωγή από τη Χαβάη που αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού χαφ.


Η νεαρή αθλήτρια ήρθε στην Ελλάδα και στη Λάρισα για λογαριασμό της ΑΕΛ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή της ώστε να είναι άμεσα διαθέσιμη.
Η Μούστο που προέρχεται από μία αναπτυγμένη ποδοσφαιρικά χώρα όσον αναφορά το γυναικείο ποδόσφαιρο -ίσως την κορυφαία στον κόσμο- αν και σε νεαρή ηλικία έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία με συμμετοχές στο Εθνικό πρωτάθλημα των Η.Π.Α το WPSL, ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε συμμετοχές και στο κολεγιακό πρωτάθλημα των Η.Π.Α αλλά και στην Αγγλία.
Η μεταγραφή της Μούστο είναι μία πολύ σημαντική κίνηση η οποία προσθέτει ποιότητα στην ομάδα του Βασίλη Πάνου, που βλέπει με ικανοποίηση το ρόστερ του να ολοκληρώνεται και πλέον μόνο εάν υπάρξει κάτι το πραγματικά εξαιρετικό, θα υπάρξει και νέα μεταγραφή.
Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και μετά από το «μοντάρισμα» που έγινε στα φιλικά της προετοιμασίας η ΑΕΛ περιμένει την κλήρωση και την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass