Δοκιμάζει σχήματα ο Μιχάλης Γρηγορίου

ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΠΕΡΑΣΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2020 21:09

Μπορεί το πρωτάθλημα της Super League να σταμάτησε προσωρινά λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, ωστόσο η αγωνιστική δράση για την ΑΕΛ θα συνεχιστεί αφού οι «βυσσινί» θα δώσουν αύριο στο στάδιο Αλκαζάρ (17:00) φιλικό παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Μετά τα συμπεράσματα από τα τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου δοκιμάζει αυτές τις ημέρες διάφορα σχήματα ενόψει του αυριανού φιλικού, αλλά και για τη συνέχεια της σεζόν. Το σίγουρο είναι ότι ο τεχνικός των «βυσσινί» θα χρησιμοποιήσει αύριο όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του και παράλληλα αναμένεται να δώσει περισσότερες ευκαιρίες σε εκείνους που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής στις επίσημες αναμετρήσεις. Αυτό τουλάχιστον φάνηκε από τη χθεσινή προπόνηση η οποία κατά κύριο λόγο αφορούσε σε θέματα τακτικής με τον Μιχάλη Γρηγορίου να δοκιμάζει διάφορα σχήματα και παίκτες.
Το καινούριο πρόσωπο σήμερα αναμένεται να είναι ο Μιλοσάβλιεβιτς ο οποίος επέστρεψε χθες το βράδυ από την άδεια (για οικογενειακούς λόγους) που είχε πάρει και θα τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου. Από κει και πέρα θα απουσιάσουν οι Κωστής, Σπαρβ, Ντουρμισάι, Νούνιτς, Ζίζιτς και Μιχαήλ. Σε ό,τι αφορά στον Νούνιτς καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς και όπως υπολογίζεται σε δύο περίπου εβδομάδες θα μπει κανονικά στις προπονήσεις, ενώ ο Ζίζιτς αναμένεται να επανέλθει σε τρεις περίπου εβδομάδες.

 

ΠΕΡΑΣΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE
Η ΕΠΟ πήρε χθες την απόφαση να υποβιβαστεί μόνο η τελευταία ομάδα (14η) της βαθμολογίας της Super League και η 13η να δώσει αγώνες μπαράζ με την ομάδα που θα τερματίσει δεύτερη στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ουσιαστικά πρόκειται για την πρόταση που έκανε η Super League και ίσχυσε και στην περσινή αγωνιστική περίοδο. Υπενθυμίζεται ότι η Super League 2 είχε προτείνει να προβιβαστούν απευθείας στη Super League οι δύο πρώτες ομάδες, όμως η πρότασή της δεν έγινε δεκτή.
Παράλληλα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με μοναδική διαφωνία αυτή του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Τάκη Αγραφιώτη, αποφάσισε την παράταση των συμβάσεων των συμβούλων του Κλάτενμπεργκ στην ΚΕΔ, Τριτσώνη, Κουκουλάκη, Καλύβα, Λώλη, Ιωσηφόγλου και Κόκκοτου, μέχρι το τέλος του 2020. Στη συνέχεια για το θέμα της παραμονής τους θα αποφασίσει η νέα διοίκηση που θα εκλεγεί στις 23 Νοεμβρίου.

 

ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ
Σε απολογία κλήθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League οι ΠΑΕ ΑΕΛ και ΠΑΕ Άρης για την Πέμπτη (15/10, 13:30), ενώ για την ίδια ημερομηνία και ώρα (15/10, 13:30) αναβλήθηκε η απολογία του Ολυμπιακού και του αντιπροέδρου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, για όσα αναφέρει η έκθεση του διαιτητή Δημήτρη Καραντώνη, από τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, την Πέμπτη 15-10-2020 και ώρα 13:30, τις παρακάτω ΠΑΕ:
ΠΑΕ ΑΕΛ: «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 20917/05-10-2020 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 15ης-10-2020, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 13:30».
ΠΑΕ ΑΡΗΣ: «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 20917/05-10-2020 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 15ης-10-2020, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 13:30».
Η υπόθεση ΠΑΕ Ολυμπιακός – Κ. Καραπαπάς αναβλήθηκε για τις 15-10-2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.30».

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass