Ενας Γουέμπ δεν φτάνει…

*ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2020 20:30

Ένας Γουέμπ δεν φτάνει για να δώσει την πρόκριση στους «οκτώ» του Κυπέλλου Ελλάδας για τη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ, καθώς χθες στη Θεσσαλονίκη παρά την καλή απόδοση του συγκεκριμένου παίκτη έχασε από τον ΠΑΟΚ εύκολα με 93-71.

Η λαρισινή ομάδα πρόβαλε αντίσταση για ένα δεκάλεπτο (προηγήθηκε με 22-15 στο 8) γιατί μετά ήρθε η κατάρρευση και κυρίως στο δεύτερο μέρος όπου ο ΠΑΟΚ έκανε πάρτι. Για μία ακόμα φορά, φάνηκε η απουσία ενός δεύτερου πλέι-μέικερ, καθώς ο Μπράουν ήταν σε άσχημη μέρα (4/16 σουτ) και δεν μπορούσε να αναλάβει κανένας τον ρόλο του στην οργάνωση του παιχνιδιού. Παράλληλα, η πιθανή απόκτηση του Φλόιντ θα ενισχύσει την ομάδα.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Παπαπέτρου, Ζαχαρή, Ξενικάκη.
Δεκάλεπτα: 21-24, 51-43, 73-58, 93-71.
ΠΑΟΚ (Μέξας): Μπιτς 8 (2 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Χέρντον 5 (4 ριμπάουντ), Λοβ 8 (1), Γκρίφιν 15 (3/3 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 6/8 βολές, 6 ασίστ), Παπασάβογλου, Κακλαμανάκης 15 (5/8 δίποντα, 5/7 βολές, 9 ριμπάουντ), Ιατρίδης 2, Καμπερίδης 7 (1), Παπαντωνίου 4 (4 ασίστ), Τέρνερ 17 (4/6 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Μήτρου-Λονγκ 2.
ΛΑΡΙΣΑ (Γαβριήλ): Μπράουν 10 (3/8 δίποντα, 1/8 τρίποντα), Γκούντγουιν 9 (7 ριμπάουντ), Γουέμπ 23 (7/9 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 11 ριμπάουντ), Ρας 3 (1), Κώττας 3, Σμιθ 12 (2), Καμάρας, Καμπερίδης 8 (1), Μούρτος 2, Σπουρόπουλος, Παπαδάκης.
*Σε άλλο χθεσινό παιχνίδι, ο Κολοσσός Ρόδου κέρδισε εκτός έδρας τον Ιωνικό Νίκαιας με 86-74.
Γ' Φάση - Προημιτελικοί Αγώνες
(7 ή 8 Νοεμβρίου)
Κολοσσός Ρόδου-Προμηθέας Πάτρας
Λαύριο-ΑΕΚ
Ηρακλής-ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός-Περιστέρι

ΛΙΝΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ:
Χάσαμε το μυαλό μας
Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο κόουτς της Λάρισας, Λίνος Γαβριήλ, σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Κάναμε ένα άσχημο παιχνίδι στα τρία δεκάλεπτα, παρ’ ότι είχαμε ένα καλό ξεκίνημα. Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε πιο έτοιμος από εμάς, αλλά δεν πρέπει να λησμονήσουμε ότι η ομάδα μας δημιουργήθηκε πιο αργά. Αναπόφευκτα, αυτό μας «βγήκε» απέναντι σε ένα αντίπαλο, που και βάθος διαθέτει αλλά και ποιότητα, ενώ έχει πλάνο και είναι δουλεμένος.
Στο πρώτο δεκάλεπτο αντέξαμε, όμως, στα σερί που κάναμε δεν δείξαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση, έτσι ώστε να παραμείνουμε σκληροί στον αγώνα. Για να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι πρέπει να ξεκινήσει από την άμυνα. Ο ΠΑΟΚ απέκτησε την ψυχολογία από την άμυνά του και εμείς από ένα σημείο και μετά, χάσαμε το μυαλό μας.
Προχωράμε, ωστόσο, καθώς είναι αρχή ακόμη. Εύχομαι να έχουμε υγεία. Ο Ρας πονούσε στο γαστροκνήμιο, εν τούτοις, ένιωσε σήμερα καλύτερα. Ήρθε πιο αργά στην ομάδα, γι’ αυτό και προσπαθούμε να τον εντάξουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Η ζωή συνεχίζεται και εμείς πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά με στόχο ν’ αλλάξουμε την εικόνα της Λάρισας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass