Τρεις αγώνες, ένας βαθμός…

*ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ *ΔΕΝ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Ο ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2020 21:00

Τρεις αγώνες, απολογισμός ένας βαθμός, με δύο ήττες και μία ισοπαλία για την ΑΕΛ, που ξεκίνησε τις φετινές της υποχρεώσεις της με το... αριστερό, στο πρωτάθλημα της Super League 1.


Δικαιολογημένος και ο προβληματισμός των φιλάθλων, που περίμεναν πως η ομάδα θα είχε πετύχει τουλάχιστον μία νίκη και θα ήταν καλύτερα τα πράγματα.
Σίγουρα η ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι ένα πολύ άδικο αποτέλεσμα, καθώς όλοι μας είδαμε πως οι «βυσσινί» ήταν σαφώς ανώτεροι του αντιπάλου τους, αλλά στο τέλος έχασε με πέναλτι το ματς.
Στην ΑΕΛ επιδιώκουν να βρουν λύσεις και είναι κρίμα καθώς η ομάδα προσπαθεί να δημιουργούνται ευκαιρίες, που όμως δεν αξιοποιούνται.
Η διακοπή του πρωταθλήματος θα δώσει την ευκαιρία στον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου και τους συνεργάτες του, να διορθώσουν ό,τι εντόπισαν πως δεν λειτούργησε σωστά στους αγώνες με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Απόλλωνα Σμύρνης, ώστε στις δύο εντός έδρας αναμετρήσεις με Αστέρα Τρίπολης και Άρη Θεσσαλονίκης, να αντιδράσει και να γίνει ένα καινούριο ξεκίνημα.
Στο φιλικό του Σαββάτου με την ΑΕ Καραϊσκάκης που θα διεξαχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ (17:00), ο τεχνικός των «βυσσινί» αναμένεται πως θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του και θα δοκιμάσει διάφορα σχήματα.
Όσον αφορά στα αγωνιστικά, χθες δεν προπονήθηκε ο Ντουρμισάι ο οποίος έχει δεχτεί χτύπημα στον αστράγαλο, ενώ Ζίζιτς και Μιχαήλ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και ο Νούνιτς ειδικό πρόγραμμα.
Απουσίαζαν ο Μιλοσάβλιεβιτς που έχει άδεια και οι Σπαρβ, Κωστής που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.
Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια πρωινή προπόνηση, στο στάδιο Αλκαζάρ.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ
Έως τις 23/10 θα μπορούν να βρουν ομάδα οι ελεύθεροι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι η περίοδος επανεγγραφής άνεργων/ελεύθερων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών (όπως ρητά ορίζεται στο άρθρο 6 του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών της FIFA), η οποία άρχισε την Τρίτη 6/10/2020, θα ολοκληρωθεί στις 23/10/2020, όπως έχει καθοριστεί από τις 24/6/2020 με απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass