Ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Πετράκη η Λαμία

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2020 21:30

H Λαμία ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Πετράκη. Στον Έλληνα τεχνικό είχε γίνει γνωστή η επιθυμία της διοίκησης για λύση της συνεργασίας ήδη μετά την προχθεσινή εντός έδρας ήττα από τον Βόλο (2-1) για την 4η αγωνιστική της Super League.

Ο Γιώργος Πετράκης μετέβη μάλιστα στο γήπεδο χθες το πρωί (6/10), για να αποχαιρετήσει, την ώρα της πρωινής προπόνησης, τους παίκτες με τους οποίους συνεργαζόταν μέχρι χθες. Παρελθόν αποτελεί από σήμερα και ο άμεσος συνεργάτης του Πετράκη, Μανώλης Σκύβαλος.
Η σχετική ανακοίνωση της Λαμίας αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Γιώργο Πετράκη. Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε μέχρι σήμερα στην ομάδα μας, καθώς και για το ήθος και τον επαγγελματισμό που επέδειξε όλο αυτό το διάστημα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη καριέρα του, ελπίζοντας κάποια στιγμή στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν. Επίσης, λύνεται η συνεργασία της ομάδας μας με τον άμεσο συνεργάτη του προπονητή, κ. Μανώλη Σκύβαλο τον οποίο επίσης ευχαριστούμε για την προσφορά τους και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass