Νέος κύκλος φιλικών για τον Απόλλωνα Λάρισας

ΑΥΡΙΟ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ (17:00) - ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΓΟΣ

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2020 21:15

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2 είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 24-25 Οκτωβρίου και ο Απόλλων Λάρισας δεν θα έχει αγωνιστική δράση τη συγκεκριμένη ημερομηνία, καθώς κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Ξάνθη.


Η ομάδα της Ξάνθης (όπως συνέβη και με Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League 1) ζήτησε να ξεκινήσει με καθυστέρηση τις υποχρεώσεις της ώστε να προλάβει να προετοιμαστεί, αφού πριν λίγο καιρό είχε ματς-μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το αίτημα έγινε δεκτό και δεν θα παίξει στις δύο πρώτες αγωνιστικές.
Έτσι οι «κυανόλευκοι» θα δώσουν μία σειρά από φιλικά παιχνίδια, αρχής γενομένης αύριο με τον Ολυμπιακό Βόλου, αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και θα ξεκινήσει στις 17:00.
Στη συνέχεια, ο Απόλλωνας θα αγωνιστεί την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στη Λειβαδιά με τον Λεβαδειακό, όπου στο τεχνικό τιμ είναι οι Λαρισαίοι Σωτήρης Αντωνίου και Γιάννης Προβίδας, ενώ θα ακολουθήσουν τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου φιλικό με την Α.Ε. Καραϊσκάκης (σ.σ. το παιχνίδι ενδέχεται να διεξαχθεί στο AEL FC ARENA) και με τον Πιερικό στις 24 ή 25 του μηνός, σε έδρα που θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες που θα γίνει το παιχνίδι.

 

ΚΥΡΙΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ
Κατά τα άλλα, ο προπονητής της λαρισινής ομάδας Γιάννης Μάγγος είναι ικανοποιημένος κατά το ήμισυ, από τη μέχρι τώρα εικόνα της και πλέον θα ρίξει το κύριο βάρος στο επιθετικό κομμάτι, καθώς και στην Ιεράπετρα όπου είχε μια πετυχημένη παρουσία κι έδειξε πως είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου.
Το τελευταίο μισάωρο του φιλικού με το Στεφανοβίκειο δεν άρεσε στον Καρδιτσιώτη τεχνικό και εντόπισε αδυναμίες, που χρειάζεται να καλυφθούν μέχρι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Όσον αφορά τον Νίκο Γκόλια, που τραυματίστηκε στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου στον ώμο, τελικά ήταν ένα απλό χτύπημα και αν δεν αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, τότε θα επανέλθει -εκτός απροόπτου- στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.
Για σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει το πρωί.

 

ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ Κ-19
Εντωμεταξύ, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στη Φαλάνη, η Κ-19 του Απόλλωνα Λάρισας γνώρισε την ήττα από τον Σμόλικα, με σκορ 2-1.
Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Κώστας Ζάχος «άνοιξε» το σκορ για τον Σμόλικα, ενώ στο 38’ ο Στέλιος Παναγιώτου έφερε το ματς στα ίσια.
Στο δεύτερο ημίχρονο, αγωνίστηκαν και άλλοι ποδοσφαιριστές εκτός των δύο ενδεκάδων και με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Μάνος Πετράκης πέτυχε το 2 - 1 που ήταν και το τελικό σκορ στη φιλική αυτήν αναμέτρηση.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ (Γιώργος Μάτος): Παπαγιάννης, Κολοβός, Λιάκος, Κατσαρός, Μπισμπιγιάννης, Περδίκης, Χατζηλιόντας, Παπαγεωργίου, Πράπας Κ., Ζάχος, Πετράκης.
Έπαιξαν και οι: Πετάνι, Χασιώτης, Μητρακούλης, Κολοβός Χρ., Τανάγιας, Πράπας Δ., Γκόλτζος, Καζάκης.
ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.-Κ19 (Βαγγέλης Στουρνάρας): Παπαναστασίου, Σταθάκος, Μαχούχας, Σκύφτας, Ευθυμιάδης, Παρασκευάς, Διαμάντης, Τσούντσουρας, Μηλίγκας, Πασιάς, Παναγιώτου.
Αγωνίστηκαν και οι: Παραλυκούδης, Κατσαβός, Παπανικολάου, Γιούγκα, Μπραζάλης, Εστιάδης, Σπανούλης, Παπαθανασίου, Μιχαήλ, Θανασιάς.

 

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΑΥΣΤΡΑΛΟ ΠΑΥΛΗ
Μεταγραφών  συνέχεια για τον Απόλλωνα Λάρισας που έχει ένα πλήρες ρόστερ, ενόψει του πρωταθλήματος της Super League 2.
Συγκεκριμένα, η  ΠΑΕ των «κυανόλευκων» ανακοίνωσε τη μεταγραφή του νεαρού Ελληνοαυστραλού επιθετικού Μανώλη Παυλή, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας πριν 18 χρόνια περίπου (04/12/2002).
Αγωνίζεται στην επίθεση, τόσο σαν εξτρέμ, όσο και σαν επιθετικό χαφ, διακρίνεται για την ταχύτητά του και την κοφτή ντρίμπλα, ενώ ξεκίνησε από την Ολύμπικ Σίδνεϊ όπου ήταν από το 2014 έως το 2017.
Από εκεί τον απέκτησε ο Ολυμπιακός Πειραιώς όπου αγωνίστηκε με επιτυχία στην Κ-17 της ΠΑΕ.
Το καλοκαίρι του 2018 πήγε στον Πανιώνιο όπου αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Κ-20 μέχρι και φέτος.
Είναι διεθνής με την ομάδα Κ-17 της Αυστραλίας και η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας τον καλωσορίζει στις τάξεις της.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass