«Εμειναν» στη φιλική ισοπαλία στην Τσαριτσάνη...

Δύο πανέμορφα γκολ των Μουλτσιά και Ματούλα διαμόρφωσαν το τελικό 1-1 ανάμεσα στον Οικονόμο και τον ΠΟ Ελασσόνας

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2020 20:40

Χωρίς νικητή και με αποτέλεσμα 1-1 έληξε χθες η φιλική κόντρα των γειτόνων στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης ανάμεσα στον Οικονόμο και τον ΠΟ Ελασσόνας, μία εβδομάδα πριν την έναρξη των επισήμων υποχρεώσεών τους στο νέο

πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Οι δύο προπονητές Νίκος Φώλλας - Ζήσης Ζιάγκας δοκίμασαν πιθανές ενδεκάδες ενόψει της πρεμιέρας, ενώ είναι δεδομένο ότι το πάθος των ποδοσφαιριστών θύμιζε περισσότερο παιχνίδι πρωταθλήματος, κάτι αναμενόμενο μεταξύ των δύο συγκεκριμένων ομάδων. Αυτός που - δυστυχώς - το «πλήρωσε» ήταν ο Ηλίας Λαζαρίδης του ΠΟΕ, που αποχώρησε λόγω τραυματισμού και σήμερα θα γίνει γνωστή η βαρύτητά του.
Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς τους Δημήτρη Κοντοθανάση - Θεόδωρο Χατζή (προληπτικά λόγω ενοχλήσεων), ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Ερβιν Πεπκολάι, από αυτούς που θεωρητικά αποτελούν αρχικές επιλογές των δύο τεχνικών.
Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Τσαριτσανιώτες να ανοίγουν το σκορ στο 53’ με κεφαλιά του Χάρη Γ. Μουλτσιά που αξιοποίησε εκτέλεση κόρνερ του Ντάλλα και τους Ελασσονίτες να ισοφαρίζουν στο 76’ με τον αρχηγό τους Δημήτρη Ματούλα που πλάσαρε εύστοχα, μετά την ενέργεια του Καραγκούνη.
Το φιλικό ντέρμπι διηύθυνε με επιτυχία η Αλεξάνδρα Δεληγιάννη με τη συνδρομή των βοηθών Κώστα Γκαρέλη - Θωμά Πάλλα.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας): Νούσιας (90’+ 2’ Ν. Δραχαλίβας), Γκατζιούρας, Ντούφας, υπό δοκιμήν παίκτης, Ντελής, Μιφτάρι (73’ Παϊτέρης), Ντάλλας, Πάτσης, Χ.Γ. Μουλτσιάς (85’ Ζαρκαδής), Λαβαντσιώτης, Κωνσταντινίδης (63’ Βογιατζής).
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Καραμούλας (85’ Χατζηβασίλης), Νταμπώσης (75’ Γκαντούνας), Σουγλής, Λαγός (61’ Μπούσιας), Αθανασούλης, Γκαμπέτας (68’ Κουκούλης), Λαζαρίδης (42’ λ.τρ. Μουστάκας), Ζηρδέλης (61’ Μπαρλαγιάννης), Ματούλας (85’ Παναγιώτου), Καραγκούνης (85’ Καλαϊτζίδης).
* Στη φωτογραφία διακρίνεται η διαιτητική τριάδα με τους αρχηγούς των ομάδων Δημήτρη Ντούφα - Δημήτρη Ματούλα.
* Παρόντες στις κερκίδες ήταν δύο προπονητές ομάδων του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο Δημήτρης Παραφέστας του Ατρομήτου Παλαμά (θα υποδεχθεί τον ΠΟΕ την προσεχή Κυριακή) και ο Κώστας Κατσάρας του Αετού Μακρυχωρίου.
*Σε άλλο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στον Παλαμά, ο τοπικός Ατρόμητος νίκησε 2-1 τον Ηρακλή Λάρισας.
ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΚΑΤΖΙΟΥΡΑΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ
Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε χθες από τη διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης η απόκτηση του 17χρονου ταλαντούχου αμυντικού Βασίλη Γκατζιούρα που αγωνιζόταν πέρυσι στον Σμόλικα Φαλάνης, ενώ νωρίτερα ο καταγόμενος από τον Δρυμό Ελασσόνας ποδοσφαιριστής είχε διαπρέψει ως στέλεχος των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ν. Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass