Φιλική κόντρα με τον γείτονα…

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (17:00) ΤΟΝ ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2020 16:14

Τον τελευταίο τους φιλικό αγώνα, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, θα δώσουν σήμερα στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης ο Οικονόμος και ο ΠΟ Ελασσόνας, οι οποίοι θα τεθούν αντίπαλοι φέτος, σε επίπεδο εθνικού πρωταθλήματος, για πρώτη φορά μετά από εννέα χρόνια και, συγκεκριμένα, από το 2011 οπότε αγωνίζονταν στην τότε Δ’ Εθνική.


Οι δύο γειτονικές ιστορικές ομάδες συνυπήρξαν και κατά τη διετία 2016-2018 στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΛ, ενώ - πατροπαράδοτα - οι μεταξύ τους αναμετρήσεις, ακόμα και οι φιλικές, αναμένονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον από τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ.

 

Ο ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
Και τυπικά ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Λάρισας αποτελεί από προχθές ο Γιάννης Μπαλογιάννης, ο οποίος από τον Ιανουάριο του 2019 που φόρεσε τη φανέλα του Οικονόμου εκτιμήθηκε και αγαπήθηκε στον μέγιστο βαθμό από τους Τσαριτσανιώτες φιλάθλους.
Κατά τον ενάμισι χρόνο της παρουσίας του, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια και σημείωσε 7 τέρματα, ένα εκ των οποίων (αυτό στις 14 Απριλίου 2019 κόντρα στον Αστέρα Ιτέας) χαρακτηρίστηκε -δικαιολογημένα- γκολ της χρονιάς σε τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας.
Με δεδομένους τους ισχυρούς δεσμούς που ενώνουν, πλέον, τις δύο πλευρές όλοι οι συντελεστές του Οικονόμου θα παρακολουθούν με ιδιαίτερη προσοχή την εξέλιξη του Μπαλογιάννη, ενώ πιστεύουν ότι οι δρόμοι τους μελλοντικά θα συναντηθούν και πάλι...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass