Πολύ καλός για 60’ ο Απόλλων Λάρισας

ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΙΣΑΩΡΟ - ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟ 1-0

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2020 21:01

Πολύ καλός για 60’ ήταν χθες στο γήπεδο της Φιλιππούπολης ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος και κέρδισε σε φιλική αναμέτρηση τον Διαγόρα Στεφανοβίκειου, με σκορ 1-0.


Οι «κυανόλευκοι» είχαν καλή παρουσία όλο αυτό το διάστημα και έβγαλαν πράγματα που κάνουν στις προπονήσεις, ικανοποιώντας τον τεχνικό τους Γιάννη Μάγγο.
Όμως ο Καρδιτσιώτης τεχνικός έδειξε προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του μετά το 60’, που δεν ξέφυγε της μετριότητας και έγιναν πολλά λάθη.
Ο Διαγόρας Στεφανοβικείου που θα αγωνιστεί στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ήταν μαχητικός και μέχρι το τέλος προσπάθησε φιλότιμα για να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις, στην περιοχή του Απόλλωνα.
Τρεις παίκτες του που είναι από τη Λάρισα ξεχώρισαν και αναφερόμαστε στους Μιχάλη Κουρούμαλο (στο β’ μέρος ήταν πολύ καλός και δέχτηκε τα συγχαρητήρια του Γιάννη Μάγγου στο τέλος, όπως και ο Μούτσα Μπλέντι), Θάνο Κυρίτση και Φίλιππο Καραμπούζη.
Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο 26’, όταν ο νεαποκτηθείς Βολιώτης Τζοβάρας που άρεσε πάρα πολύ από τα αριστερά έβγαλε τη σέντρα και ο Σούλτσε που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας με πλασέ, έκανε το 1-0.
Οι «κυανόλευκοι» είχαν μία ακόμα πολύ καλή στιγμή για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 49’, όταν σε σέντρα από τα αριστερά του Καμπέρη, με κεφαλιά ο Μπαστιάνος έστειλε την μπάλα άουτ, από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Αποστολίδη.
Όσον αφορά στους φιλοξενούμενους, είχαν ένα δοκάρι στο 20’ σε απευθείας φάουλ του Ελασσονίτη Γιάννη Κυρίτση και στην επαναφορά της μπάλας, ο Λαρισαίος Λάιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γκολ που όμως ακυρώθηκε με υπόδειξη του επόπτη κ. Κοσμάνου ως οφσάιντ.
Γκολ όμως δεν μέτρησε και στο 73’ που πέτυχε με προβολή ο Γκουντρουμπής για τον Απόλλωνα και σε αυτήν τη φάση φάνηκε καθαρά πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή, αλλά ο επόπτης κ. Κοσμάνος είχε διαφορετική άποψη και έτσι παρέμεινε το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Πολύ καλός και προσεκτικός ο διαιτητής κ. Φακής, δεν είχε προβλήματα ο πρώτος επόπτης κ. Βαλιώτης, ενώ ο κ. Κοσμάνος θεωρούμε πως έκανε λάθος μόνο στη φάση του 73’.

 

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΚΟΛΙΑΣ
Πολύ άτυχος στάθηκε στο 35’ ο κεντρικός αμυντικός του Απόλλωνα Νίκος Γκόλιας, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο στο 35’ και σήμερα θα φανεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί.

 

ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Με απόφαση του μεγαλομετόχου και προέδρου της ομάδας και με τη σύμφωνη γνώμη του τεχνικού Γιάννη Μάγγου, η τετράδα των αρχηγών για τη φετινή σεζόν 2020-2021 αποτελείται από τους Κώστα Χατζή, Βαγγέλη Μόρα, Κώστα Σκούπρα και Δημήτρη Λίταινα.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης (46’ Αστράς-67’ Τάλισσον), Σκούπρας (64’ Νούσιος), Μόρας, Γκόλιας (35’ λ.τ. Καμπέρης 83’ Καλούσης), Καρρίκι (62’ Γεωργακόπουλος), Χατζής (62’ Νύκταρης), Λίταινας (62’ Μπαλογιάννης), Μπαστιάνος (53’ Μπρέμπος), Σούλτσε (46’ Γκουντρουμπής-76’ Φρανσουά), Τζοβάρας (46’ Οκάν Χατζητερζόγλου - 85’ Αντεμάι).
ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟ (Στέλιος Αρσένος): Αποστολίδης (85’ Παναγιωτόπουλος), Λάιος, Σπαθής (85’ Ναουμίδης), Κουρούμαλος, Καραμπούζης (75’ Γιαοπλάρι), Θάνος Κυρίτσης (67’ Καραμανλής), Μπλέντι, Παπαγεωργίου (46’ Ζενούνη), Αναστασίου, Σιόβας (46’ Κουβελάς), Γιάννης Κυρίτσης.
*Επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον Απόλλωνα Λάρισας είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης με τον Ολυμπιακό Βόλου.

 

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ Ο ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
Μία ακόμα μεταγραφή πραγματοποίησε ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος απέκτησε τον νεαρό μεσοεπιθετικό Γιάννη Μπαλογιάννη.
Ο 23χρονος (27/01/1997) ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης, έπαιξε στη συνέχεια στον Τοξότη Λάρισας και τη σεζόν 2014-15 αποκτήθηκε από την Α.Ε.Λ. όπου έγινε επαγγελματίας.
Στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Δωτιέα Αγιάς, ενώ στο δεύτερο μισό της χρονιάς πήρε μεταγραφή για τον Α.Ο. Βελισσαρίου.
Επίσης έχει φορέσει τη φανέλα του Εθνικού Φιλιππιάδας, όπου κατέγραψε 28 συμμετοχές πετυχαίνοντας 5 γκολ.
Το 2017 έως τον Γενάρη του 2019 αγωνιζόταν στον Τηλυκράτη Λευκάδας και κατόπιν από τότε μέχρι πρότινος ήταν στέλεχος του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass