Με αισιοδοξία στην Αθήνα η ΑΕΛ

ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΕΝΟΨΕΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2020 21:05

Με αισιοδοξία αναχωρεί σήμερα στις 9 το πρωί για την Αθήνα η αποστολή της ΑΕΛ, ενόψει του αυριανού δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης (18:15), που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.


Οι «βυσσινί» θα επιδιώξουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα και στη συνέχεια αξιοποιώντας τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, να βελτιώσουν τις όποιες αδυναμίες υπάρχουν, ώστε να προσδοκούν σε κάτι καλύτερο.
Ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου θα καταλήξει στο αρχικό σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα, μετά την απογευματινή προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στην Ελευσίνα.
Θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του τραυματία Αλέξη Μιχαήλ και θα επιλέξει μάλλον έναν εκ των Μούζεκ, Σπαρβ ή Αλί Γκαζάλ, χωρίς να αποκλείεται και κάποια άλλη λύση.
*Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, έληξε συναινετικά η αντιδικία λόγω της προσφυγής του Καρανίκα, ο οποίος απέσυρε την προσφυγή με την οποία διεκδικούσε και το συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς συνολικού ύψους 68.000 ευρώ και η ΠΑΕ ΑΕΛ δέχθηκε να λύσει το συμβόλαιο μαζί του κοινή συναινέσει, καταβάλλοντας σε αυτόν τους μισθούς και τις δόσεις του συμβολαίου του για το διάστημα που μεσολάβησε μετά την αναστολή του πρωταθλήματος λόγω του κορονοϊού, δηλαδή το ποσό για τους μήνες Ιούλιο - Αύγουστο - Σεπτέμβριο.
Ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος πλέον να διαπραγματευθεί τη μεταγραφή του σε οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του.

 

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η Κ-19
Για την Αθήνα αναχωρεί σήμερα νωρίς το πρωί στις 7 και η Κ-19 της ΑΕΛ, η οποία θα αντιμετωπίσει στις 14:00, στο Α.Κ. Πανοράματος Δ. Φυλής, τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 4η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Super League.

 

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Λίγες ημέρες μετά την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στα Γιάννινα για να αντιμετωπίσει αύριο (20:30) τον τοπικό ΠΑΣ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Λίγο αργότερα, επίσης αύριο, η ΑΕΚ κοντράρεται στο Περιστέρι (21:45) με τον Ατρόμητο, στον απόηχο της δικής της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.
Η τρίτη ελληνική ομάδα που είχε -και θα έχει- ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ο ΠΑΟΚ, καλείται να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από την Κράσνονταρ και να επιστρέψει στις επιτυχίες καθώς φιλοξενεί στο γήπεδο της Τούμπας (18:15) τον ΟΦΗ. Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται και στο Ολυμπιακό Στάδιο (16:00), με τον -ευρισκόμενο υπό πίεση- Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Άρη. Πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα Σμύρνης που περιμένει την ΑΕΛ στη Ριζούπολη (18:15).
Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής, πάντως, ανοίγει σήμερα στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό να περιμένει τον Αστέρα Τρίπολης και... πέφτει τη Δευτέρα (5/10), με τη Λαμία των τριών ηττών να κοντράρεται με τον Βόλο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League:
ΣΗΜΕΡΑ
19:30 Παναιτωλικός - Αστέρας Τρ.
ΑΥΡΙΟ
16:00 Παναθηναϊκός - Άρης
18:15 ΠΑΟΚ - ΟΦΗ
18:15 Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΛ
20:30 ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός
21:45 Ατρόμητος - ΑΕΚ
ΔΕΥΤΕΡΑ (5/10)
19:30 Λαμία - ΝΠΣ Βόλος

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)
1.Άρης    7     6-3
2.ΑΕΚ    6     5-0 (2αγ.)
3.Ολυμπιακός    6     5-0 (2αγ.)
4.ΟΦΗ    5     5-4
5.ΠΑΟΚ    5     2-1
6.ΝΠΣ Βόλος    4     2-1
7.Αστέρας Τρίπολης    3     1-5 (2αγ.)
8.Ατρόμητος    2     3-5
9.ΑΕΛ    1     1-2 (2αγ.)
10.Παναθηναϊκός    1     1-2 (2αγ.)
11.ΠΑΣ Γιάννινα    1     2-2 (1αγ.)
12.Παναιτωλικός    1     1-3
13.Απόλλων Σμύρνης    0     0-0 (0αγ.)
14.Λαμία    0     1-7

 

Ανακοίνωσε τον Κρίστινσον ο Ολυμπιακός
ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Όγκμουντουρ Κρίστινσον, πρώην γκολκίπερ της ΑΕΛ. Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Όγκμουντουρ Κρίστινσον. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει γεννηθεί στις 19 Ιουνίου του 1989 στο Ρέκιαβικ και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ισλανδίας.
Ξεκίνησε την καριέρα του στη Φραμ, στην οποία αγωνίστηκε για οκτώ χρόνια πριν μετακομίσει στη Δανία και τη Ράντερς το 2014. Επόμενος σταθμός η σουηδική Χάμαρμπι, ενώ το 2017 φόρεσε τη φανέλα της ολλανδικής Εξέλσιορ. Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ το 2018 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΛ και πλέον φοράει τα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού.
Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον έχει αγωνιστεί στις εθνικές ομάδες της Ισλανδίας Κ19, Κ21 και ήταν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass