Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2020 20:05

Δανεικός στη Λαμία ο Ντέλετιτς

ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Η Λαμία θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Μίλος Ντέλετιτς.

Ο Σέρβος άσος της ΑΕΚ παραχωρήθηκε ως δανεικός, όπως είχε γίνει και πέρυσι όταν είχε περάσει το δεύτερο μισό της σεζόν στον Αστέρα Τρίπολης. Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Σέρβου επιθετικού Μίλος Ντέλετιτς στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι του 2021. Ο Μίλος Ντέλετιτς αποκτήθηκε από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2019 και στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης. Με την ομάδα μας έχει αγωνιστεί σε 9 παιχνίδια της Super League και έχει πετύχει ένα γκολ».

 

Πρόβα τζενεράλε στον Παλαμά

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ Λ.

Αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει από σήμερα για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και στο νέο γήπεδο του Ατρομήτου Παλαμά, θα διεξαχθεί ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση.
Στις 16:30 θα αναμετρηθούν ο τοπικός Ατρόμητος με τον Ηρακλή Λάρισας, δύο ομάδες που πέρυσι είχαν μια πολύ καλή πορεία στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και φέτος επιδιώκουν να φτάσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα.
Το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 11 Οκτωβρίου, με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον Π.Ο. Ελασσόνας και τον Ηρακλή να κοντράρεται στο λαρισινό ντέρμπι με τον Αετό Μακρυχωρίου.
Χρήσιμα συμπεράσματα αναμένεται να βγάλουν τόσο ο προπονητής του Ατρομήτου, Τάκης Παραφέστας, όσο και ο τεχνικός του Ηρακλή, Χρήστος Χατζηλιάδης, με τον συνεργάτη του Θάνο Τριανταφυλλόπουλο.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Το πρόγραμμα του ομίλου στο Champions League

Η UEFA ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, με τους Πειραιώτες να υποδέχονται τη Μαρσέιγ στις 28 Οκτωβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα και να ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους και πάλι εντός, στις 9 Δεκεμβρίου, κόντρα στην Πόρτο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
21 Οκτωβρίου (22:00)
1η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Μαρσέιγ
27 Οκτωβρίου (22:00)
2η αγωνιστική: Πόρτο - Ολυμπιακός
3 Νοεμβρίου (22:00)
3η αγωνιστική: Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός
25 Νοεμβρίου (19:55)
4η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι
1 Δεκεμβρίου (22:00)
5η αγωνιστική: Μαρσέιγ - Ολυμπιακός
9 Δεκεμβρίου (22:00)
6η αγωνιστική: Ολυμπιακός – Πόρτο

 

Θετικός στον κορονοϊό ο Στέφεν της Βόλφμπουργκ

«Συναγερμό» σήμαναν στη Βόλφσμπουργκ, αλλά και στην ΑΕΚ -που αντιμετώπισε τους Γερμανούς το βράδυ της Πέμπτης (1/10) στα πλέι-οφ του Europa League- τα σημερινά αποτελέσματα των τεστ ανίχνευσης κορονοϊού των «λύκων», που έδειξαν θετικό στον ιό Covid-19, τον Ρενάτο Στέφεν. Ο 28χρονος μέσος, που είναι ασυμπτωματικός, αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι με την ΑΕΚ και από χθες το μεσημέρι μπήκε σε καραντίνα στην οικεία του κατόπιν υπόδειξης της ιατρικής ομάδας της Βόλφσμπουργκ.
Η συμμετοχή του Στέφεν στο ματς της Πέμπτης, σίγουρα δημιουργεί μία σχετική ανησυχία στους ανθρώπους της ΑΕΚ. Ούτως ή άλλως, πριν από την έναρξή της χθεσινής πρωινής προπόνησης όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ υποβλήθηκαν σε έλεγχο για την ανίχνευση του ιού Covid-19, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ατρόμητο.
Η οδηγία που υπάρχει από τον ΕΟΔΥ σε περίπτωση θετικού κρούσματος σε αντίπαλη ομάδα, είναι εντατική επιτήρηση από το ιατρικό τιμ και πλέον στην ΑΕΚ αναμένουν τα αποτελέσματα και των δικών τους τεστ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass