Για ντροπή και εξευτελισμό κάνει λόγο ο βραζιλιάνικος Τύπος

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2014 14:29 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:31

 

Συγκλονισμένος ο Τύπος της Βραζιλίας από το 7-1 από τη Γερμανία στον ημιτελικό του Μπέλο Οριζόντε μιλάει ευθέως για ντροπή και εξευτελισμό.

Η "Globoesporte" κάνει λόγο για τη "ντροπή των ντροπών" και "την απελπισία", η "Jornal do Brasil" δημοσιεύει φωτογραφία του έβδομου γκολ της Γερμανίας και έχει τίτλο: "Η Γερμανία εξευτέλισε τη Βραζιλία με 7-1 και πάει στον τελικό", ενώ η μεγαλύτερη εφημερίδα του Σάο Πάουλο "Folha de Sao Paulo" με τη φωτογραφία του Μάικον στα δίχτυα αναφέρει: "Μινεϊράσο... η Βραζιλία εξευτελίζεται ξανά προσπαθώντας να κερδίσει ένα Μουντιάλ. "

Η "Gazzeta esportiva" τιτλοφορεί το κεντρικό της θέμα ως εξής: "Έπεσε η μάσκα", απεικονίζοντας τη μάσκα του Νεϊμάρ να πέφτει από τα χέρια ενός οργισμένου φιλάθλου.

Η βραζιλιάνικη έκδοση του "Espn" έχει την εικόνα του Φελίπε Σκολάρι στο πάγκο με τη λεζάντα: "Το Μαρακανάζο ήταν τραγικό, το Μινεϊράζο η μεγαλύτερη ντροπή"

Οι γείτονες των Βραζιλιάνων, δεν συμμερίζονται τα συναισθήματά των παικτών της «σελεσάο» με την αργεντίνικη "Ole" να αναρωτιέται: "Πες μου πως νιώθεις... ".

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass