Εχασε 4-2 ο Οικονόμος

* Από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου * Αποκτήθηκε ο Μιχάλης Τσουμάνης

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2020 21:10

Την ήττα με 4-2 γνώρισε σε χθεσινό φιλικό παιχνίδι ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος αντιμετώπισε στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, περυσινό πρωταθλητή της ΕΠΣ Πιερίας και φετινό αντίπαλό του στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.


Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ καλά τον αγώνα και αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους με δύο γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο. Στο 10' ο Αγαθαγγελίδης πλάσαρε εύστοχα από δεξιά αξιοποιώντας την κάθετη πάσα του Λάντι Κόλα, ενώ στο 16' ο Μυστρίδης με κοντινό πλασέ «έγραψε» το 0-2, μετά από εκτέλεση φάουλ του Π. Γιαζιτζόγλου. Στο 21' με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ ο Δημήτρης Κοντοθανάσης μείωσε για την ομάδα του Νίκου Φώλλα.
Στο 65' σε φάση διαρκείας ο Αγαθαγγελίδης με κεφαλιά σημείωσε το 1-3, ενώ στο 84' - ευστοχώντας σε πέναλτι που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Βογιατζή - ο Χάρης Γ. Μουλτσιάς μείωσε εκ νέου σε 2-3.Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 89' φεύγοντας στην αντεπίθεση ο Λάντι Κόλα, σε χρόνο κατά τον οποίο οι Τσαριτσανιώτες διεκδικούσαν την ισοφάριση για λόγους γοήτρου.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Κωνσταντίνος Δημεράς, με τη συνδρομή των βοηθών Μιλτιάδη Μπουρονίκου - Χαράλαμπου Μπλιώνα.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας): Νούσιας (46' Κατωτικίδης), Γκατζιούρας (82' Ζαρκαδής), Ντούφας, Ντελής (46' Μιφτάρι), υπό δοκιμήν παίκτης, Πάτσης (73' Κωνσταντινίδης), Ντάλλας (80' Παϊτέρης), Χατζής, Χ.Γ. Μουλτσιάς, Κοντοθανάσης (88' Χ.Ε.Μουλτσιάς), Μπαλαμπάνος (46' Λαβαντσιώτης - 66' Βογιατζής).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Λεωνίδας Μπίλλης): Απ. Καλαϊτζίδης, Ν. Καλαϊτζίδης (75' Μότσιας), Καρτσιαμπάς (89' Ρίζος), Μυστρίδης,
Χατζηδίμπας, Τουλκερίδης (58' Φερν.Κόλα), Σάβ.Γιαζιτζόγλου (56' Κατσάρας), Λάντι Κόλα, Αγαθαγγελίδης (77' Τσενεκλής), Δαλαμήτρας (77' Σταλίκας), Παν. Γιαζιτζόγλου (58' Γαρυφαλλόπουλος).
* Σε ρόλο «κατασκόπου» βρέθηκε στο γήπεδο ο προπονητής του Ερμή Αμυνταίου (αντίπαλος του Οικονόμου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος) Παντελής Tσιλεμάνης, που είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον επιστήθιο φίλο του και άλλοτε συμφοιτητή του στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης Χρήστο Τερζούδη, νυν πρόεδρο του Απόλλωνα Λάρισας.
ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ Ο ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
Εν τω μεταξύ, η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης ολοκλήρωσε την απόκτηση του 18χρονου επιθετικού Μιχάλη Τσουμάνη που αγωνιζόταν μέχρι τώρα ως ερασιτέχνης στην ΑΕΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass