Δύο μεταγραφές ο Απόλλων, αλλά και τέσσερις προσφυγές

ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2020 16:24

Δύο μεταγραφές και τέσσερις προσφυγές ήταν ο χθεσινός απολογισμός του Απόλλωνα Λάρισας καθώς απέκτησε τον Ισπανό Μπρίαν Μάρτιν Πάγες και τον Βραζιλιάνο Τάλλισον αλλά θα περιμένει και την εκδίκαση των προσφυγών για τους Μ. Μπαστάκο, Απ. Κούπα, Ντ. Ναζίμ και Δ. Κοσμίδη.


Ο Μπρίαν Μάρτιν Πάγες γεννήθηκε στις 9 Απριλίου 1996 στη Σάντα Κρούζ της Τενερίφης στην Ισπανία και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα της περιοχής του, όπου στη δεύτερη ομάδα της, πέτυχε σε 22 παιχνίδια 19 γκολ την περασμένη αγωνιστική περίοδο.
Στις αρχές Ιουνίου μεταγράφηκε στην Οστερσούντ που αγωνίζεται στην Α’ Εθνική κατηγορία της Σουηδίας. Εκεί έπαιξε συνολικά 25 λεπτά σε 4 παιχνίδια και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Απόλλωνα Λάρισας.
Brian χαρακτηρίζεται από τη δεινότητα του, στο σκοράρισμα.
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε επίσης την απόκτηση του υψηλόσωμου Βραζιλιάνου τερματοφύλακα γκολκίπερ Τάκσον Νουνες Γκάμα ηλικίας 22 ετών (26/03/1998). Το 2017-18 αγωνίστηκε για τη Vila Nova, ενώ την επόμενη χρονιά 2018-19 έπαιξε στην Murici.

 

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Στη συνεδρίαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου αναμένεται να συζητηθούν, μεταξύ άλλων, και οι υποθέσεις τεσσάρων ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Λάρισας. Πρόκειται για τους Μ. Μπαστάκο, Απ. Κούπα, Ντ. Ναζίμ και Δ. Κοσμίδη οι οποίοι έχουν καταθέσει προσφυγή.

 

ΦΙΛΙΚΑ
Σήμερα και αύριο ο Απόλλωνας Λάρισας θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με τη Νίκη Βόλου (17.00 στο γήπεδο Φιλιππούπολης) και τον Αετό Μακρυχωρίου (αύριο στις 17.00 στο Μακρυχώρι).
Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Γιάννης Μάγγος επέλεξε για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου τους εξής παίκτες: Αστρά (Τ), Τάλισον (T), Σκούπρα, Μόρα, Γκόλια, Καρρίκι, Οκάν, Κορομηλά, Χατζή, Λουκά, Λίταινα, Μπάλλα, Μπαλογιάννη, Μπαστιάνο, Μπράιν Μάρτινς , Σούλτσε, Γκουντρουμπή, Καμπέρη, Τζοβάρα ενώ με τον Αετό Μακρυχωρίου τους: Πρίφτη (T), Γεωργακόπουλο, Νούσιο, Μπρέμπο, Σκύφτα, Παναγιώτου, Παπαθανασίου, Ευθυμιάδη, Καμπέρη ΙΙ, Καλούση, Αντεμάι, Ζαχόπουλο, Λουκά, Κορομηλά, Μπαλογιάννη, Οκάν, Γκουντρουμπή, Καμπέρη Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass