ΕΡΑΣ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ:

«Τοξικός ο ρόλος του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ»

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2020 12:15 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2020 12:39

Μετά το «άδειασμα» από την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, ήρθε χθες και η επίσημη τοποθέτηση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, που χαρακτηρίζει «τοξικό τον ρόλο του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ», με αφορμή τις πρόσφατες προσωπικές του τοποθετήσεις.

Παράλληλα, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα τονίζει πως «ο συγκεκριμένος κύριος έχει ως στόχο να σπείρει τη διχόνοια στην ομάδα για να εξυπηρετήσει προσωπικά του συμφέροντα» και επισημαίνει πως θα πρέπει να θεωρείται «επιβεβλημένη η απομάκρυνσή του από την όποια θέση κατέχει». Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Απόλλωνα την οποία υπογράφει ο πρόεδρος κ. Χρήστος Τερζούδης:
«Σχετικά με τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες και αφορούν τον Α.Ο. Απόλλων Λάρισας, έχουμε να δηλώσουμε τα ακόλουθα:
- Αισθανόμαστε -δυστυχώς- δικαιωμένοι, διότι εδώ και πολύ καιρό φωνάζουμε για τον τοξικό ρόλο που διαδραματίζει ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Απόλλων. Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο συγκεκριμένος κύριος έχει ως στόχο να σπείρει τη διχόνοια στην ομάδα για να εξυπηρετήσει προσωπικά του συμφέροντα.
- Τα όσα ανέφερε σχετικά με την παραχώρηση του γηπέδου της Φιλιππούπολης είναι ανυπόστατα και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι από τις 2/3/20 υπάρχει συμφωνητικό παραχώρησης για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, κατατεθειμένο στη λίγκα και στον φάκελο αδειοδότησης της ΠΑΕ, στο οποίο καθορίζονται ακριβώς οι όροι της παραχώρησης.
- Ο σύλλογος λειτουργεί απολύτως δημοκρατικά και σύμφωνα με το καταστατικό και την κείμενη αθλητική νομοθεσία. Οι εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ. διεξάγονται κάθε δύο χρόνια. Κανείς δεν αποκλείεται από το δικαίωμα του «εκλέγειν και εκλέγεσθαι».
- Οι άνθρωποι της Ερασιτεχνικής (μέλη Δ.Σ., προπονητές, εθελοντές) αισθάνονται προσβεβλημένοι από την προσπάθεια μείωσης της προσφοράς τους, που επιχειρείται από τον συγκεκριμένο κύριο. Τα αποτελέσματα του έργου μας αναγνωρίζονται από όλη την τοπική κοινωνία. Έχουμε καταστήσει το γήπεδο της Φιλιππούπολης έναν από τους σημαντικότερους αθλητικούς πυρήνες της πόλης.
Χαιρετίζουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας περί «προσωπικών απόψεων που δεν εκφράζουν την ΠΑΕ» και θεωρούμε επιβεβλημένη την απομάκρυνσή του από την όποια θέση κατέχει.
Εμείς θα συνεχίσουμε με ζήλο και προσήλωση να υπηρετούμε τις αρχές και τις αξίες του ερασιτεχνικού αθλητισμού» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Μετά τις τελευταίες επίσημες ανακοινώσεις τόσο από την πλευρά της ΠΑΕ όσο και από τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα, όλα δείχνουν ότι αναμένονται εξελίξεις στα διοικητικά των «κυανολεύκων». Εξελίξεις που έχουν να κάνουν με τη θέση του Γενικού Διευθυντή, καθώς ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Παναγιώτης Μαντζανάς, εξετάζει σύμφωνα με πληροφορίες το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αλλαγές, με στόχο να διατηρηθεί το ομαλό κλίμα στην ομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass