Φιλική ήττα για τον Απόλλωνα

ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΕ 2-0 - ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΗΣ» ΠΑΕ

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2020 20:15

Σε ένα ακόμα δυνατό φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη χθες στο γήπεδο Ελευθεροχωρίου, ο Απόλλωνας Λάρισας ηττήθηκε από τον ΑΟ Τρίκαλα με 2-0.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην επανάληψη με την ομάδα των Τρικάλων να ανοίγει το σκορ στο 49’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σκόνδρα, ενώ στο 52’ ο Αλμπάνης διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.
Η λαρισινή ομάδα που προσπαθεί να βρει τα αγωνιστικά πατήματά της, άσκησε πίεση στον αντίπαλο της και δημιούργησε φάσεις, παρότι οι παίκτες της δεν βρήκαν δίχτυα. Από την πλευρά του ο τεχνικός Γιάννης Μάγγος είχε την ευκαιρία να αποκομίσει χρήσιμα συμπεράσματα από τους παίκτες του ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας.
Οι καλύτερες στιγμές για τον Απόλλωνα καταγράφηκαν στο 7’ όταν η κεφαλιά του Γκουντρουμπή πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το δυνατό σουτ του Λίταινα στο 18’.
Στο 41’ ο Μπαστιάνος με σέντρα σουτ σημάδεψε το δοκάρι της τρικαλινής εστίας, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, στο 47’ ο Γκουντρουμπής δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει, ενώ στο 55’ ο Νούσιος έχασε από το σημείο του πέναλτι μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει στο σκορ.
Από τον Απόλλωνα δεν αγωνίστηκαν οι Μπάλλας, Σκούπρας, Γκόλιας, Καμπέρης που γυμνάστηκαν σε ατομικό επίπεδο.
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Απ. Χαραλαμπίδης): Γκάρας (53’ Αρμάντο), Πιαστόπουλος (70’ Ντάνας), Σουλιώτης (70’ Ζώγκος), Κεχαγιάς (53’ Ντιαλόσι), Νιάρος (70’ Διαμαντοπούλος), Ριζογιάννης (83’ Κλεμέντε), Σκόνδρας (78’ Λαμπίρης), Παπαγεωργίου (70’ Λίτσιος), Πέλκας (53’ Ευθυμίου), Αλμπάνης (62’ Στεφανίδης), Σταματής (62’ Μόλλα).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Μάγγος): Πρίφτης, Νούσιος, Μπαστιάνος, Οκάν, Μόρας, Καρίκι, Χατζής, Λίταινας, Μπαλογιάννης, Σούλτσε, Γκουντρουμπής (Παναγιώτου, Μπρέμπος, Γεωργακόπουλος, Λουκάς, Νύκταρης, Κορομηλάς).

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
Διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με τις σχέσεις της με τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα εξέδωσε χθες η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας στην οποία αναφέρει τα εξής:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας θέλει να ξεκαθαρίσει το γεγονός, ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα στις σχέσεις της, με τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα και ως εκ τούτου, ό,τι ακούσθηκε ή ακούγεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Μάλιστα οι δύο πλευρές έχουν πλέον αγαστή συνεργασία μεταξύ τους και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη είναι ανοιχτοί στο να κάνει προπονήσεις ή και να δώσει επίσημους αγώνες η μεγάλη ομάδα στο γήπεδο Φιλιππούπολης όποτε αυτήν το επιθυμεί κατόπιν συνεννοήσεως.
Για του λόγου το αληθές ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (26/09) στις 17.00 σε φιλικό παιχνίδι τη Νίκη Βόλου στη φυσική του έδρα το γήπεδο Φιλιππούπολης.
Θα πρέπει να διευκρινίσουμε λοιπόν ότι τα όσα ειπώθηκαν σε ραδιοφωνική εκπομπή, όπου ήταν καλεσμένος ο κ. Φωτάκης αντιπροσωπεύουν καθαρά προσωπικές του απόψεις και σε καμία των περιπτώσεων της ΠΑΕ και των ανθρώπων της».

 

ΔΥΟ ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΑ
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε τη διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων. Το Σάββατο (26/09) η λαρισινή ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Βόλου στις 17.00 στο γήπεδο Φιλιππούπολης, ενώ την Κυριακή (27/09) επίσης στις 17.00 θα αγωνιστεί στο Μακρυχώρι με αντίπαλο τον νεοφώτιστο στη Γ’ Εθνική τοπικό Αετό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass