Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2020 16:45

Φιλικό σήμερα στην Τσαριτσάνη δίνει ο Οικονόμος

Νέο φιλικό αγώνα θα δώσει σήμερα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος θα υποδεχτεί στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» τον Κεραυνό Δρυμού που τρέφει πρωταγωνιστικές βλέψεις στην Α1 Κατηγορία της ΕΠΣΝΛ.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 5:30 μ.μ.

 

Νέο φιλικό σήμερα για τον Ηρακλή Λάρ.

Συνεχίζοντας τις φιλικές αναμετρήσεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Ηρακλής Λάρισας θα δώσει σήμερα φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 17:30 στο γήπεδο Νεάπολης με αντίπαλο τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, ομάδα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ένα ακόμα αγωνιστικό τεστ για τη λαρισινή ομάδα που θα επιτρέψει στους Χρήστο Χατζηλιάδη και Θάνο Τριανταφυλλόπουλο να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών τους.

 

Φιλικό με τη Φήκη Τρικάλων δίνει το Σάββατο ο ΠΟΕ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΠΟ Ελασσόνας, με σκοπό να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του στη Γ’ Εθνική. Έτσι το ερχόμενο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα, θα υποδεχτεί στο δημοτικό γήπεδο Ελασσόνας σε φιλική αναμέτρηση τον ΠΟ Φήκης Τρικάλων. Έναν αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει και στο νέο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. «Ο Π.Ο. Ελασσόνας ανακοινώνει ότι το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στις 5:00 το απόγευμα, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας προετοιμασίας μεταξύ του ΠΟΕ και του ΠΟ Φήκης Τρικάλων στο δημοτικό γήπεδο Ελασσόνας».

 

Κλιμάκιο των Μικτών ΕΠΣΛ στους Γόννους

Κλιμάκιο Μικτών θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη στο γήπεδο Γόννων. Καλούνται οι ποδοσφαιριστές των σωματείων της Α’ DE-TOX κατηγορίας και της Β’ κατηγορίας (εκτός των περιοχών Ελασσόνας και Φαρσάλων) γεννηθέντες τα έτη 2006 και 2007 να παρευρίσκονται στο γήπεδο στις 16:00.
Αξίζει να σημειωθεί ότι θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο όπως ορίζεται από τη ΓΓΑ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να προσέλθουν με μάσκα και στην είσοδο της εγκατάστασης θα καταγραφούν με θερμομέτρηση. Επιπλέον πρέπει να προσκομίσουν υποχρεωτικά την ατομική τους κάρτα υγείας και να προσέλθουν στο γήπεδο με αθλητική περιβολή. Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρακαλούνται οι προπονητές των σωματείων ή οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές να επικοινωνήσουν με τον Ενωσιακό προπονητή κ. Τσέτσιλα στο τηλ. 6932-618.917.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass