Ιστορική χρονιά για τον Παναγροτικό

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 80 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ - Γ. ΑΚΡΙΒΟΥΛΗΣ: ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΣ - Ε. ΜΠΡΙΣΙΜΗΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2020 21:13

Με την αίγλη του παρελθόντος πολύτιμη παρακαταθήκη και με φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον ο Παναγροτικός δίνει φέτος, μετά από απουσία αρκετών ετών, το «παρών» στο πρώτο τη τάξει τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, σε μία ιστορική χρονιά για τον σύλλογο, ο οποίος συνδυάζει την επιστροφή της ανδρικής ομάδας στην Α’ ΕΠΣΛ με τη συμπλήρωση 80 χρόνων από την ίδρυσή του.


Η ομάδα της Νίκαιας, με επικεφαλής τον Γιώργο Ακριβούλη που βρίσκεται στον προεδρικό θώκο τα δύο τελευταία χρόνια και οδήγησε μαζί με τους συνεργάτες του, το προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές τον Παναγροτικό στα σαλόνια του τοπικού ποδοσφαίρου, ευελπιστεί να παρουσιάσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο και να πραγματοποιήσει αξιοπρεπή πορεία, στηριζόμενος στα δικά του παιδιά.
Λόγω της ιδιαιτερότητας της φετινής χρονιάς η διοίκηση του συλλόγου είχε προγραμματίσει μία σειρά εκδηλώσεων, ωστόσο η πανδημία του κορονοϊού δεν επέτρεψε να γίνει κάτι τέτοιο. Όπως επισήμανε ο κ. Ακριβούλης «σχεδιάζαμε να πραγματοποιήσουμε φιέστα αλλά και κάποιες παράλληλες εκδηλώσεις τόσο για τον εορτασμό των 80 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου όσο και για την επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη τοπική κατηγορία, αλλά λόγω των μέτρων για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού αυτό δεν στάθηκε δυνατό να υλοποιηθεί. Παρ’ όλα αυτά ξεκινάμε με υγεία, δύναμη κουράγιο και αισιοδοξία. Ζούμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση και δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ξεκινάμε με δύσκολους οιωνούς καθώς η απαγόρευση της παρουσίας κόσμου στα γήπεδα, αλλά και της διοργάνωσης εκδηλώσεων στερούν από τα σωματεία τούς βασικούς οικονομικούς πόρους. Παρ’ όλα αυτά εμείς ως διοίκηση θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου να αντεπεξέλθουμε στα δύσκολα καθήκοντά μας.
Η ομάδα ενισχύθηκε εκεί που έπρεπε. Βασική μας αρχή είναι η ομάδα να στηρίζεται στα παιδιά του χωριού και στα ταλέντα που προωθούνται από την ακαδημία. Το 90% των παικτών προέρχονται από τη Νίκαια και τις γύρω περιοχές και φυσικά από τις ακαδημίες μας ακολουθώντας την παλιά συνταγή της ΑΕΛ που μεγαλούργησε. Γιατί πιστεύουμε ότι έτσι μόνο μπορεί να λειτουργήσει σωστά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Διαθέτουμε άριστες γηπεδικές εγκαταστάσεις και σ’ αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τόσο τη νυν όσο και την προηγούμενη δημοτική αρχή, τον πρώην δήμαρχο κ. Κομήτσα και τον νυν κ. Νασιακόπουλο καθώς επίσης τον αντιδήμαρχο ΔΕ Νίκαιας κ. Αχ. Χατζούλη και τους προέδρους της κοινότητας Νίκαιας, αλλά και τους χορηγούς μας.
Φέτος για 3η χρονιά προπονητής θα είναι ο Βαγγέλης Μπρισίμης. Δεν θέλουμε να αλλάζουμε προπονητές όταν είμαστε ευχαριστημένοι. Πέρσι ξεκινήσαμε σαν αουτσάιντερ, αλλά γρήγορα μπήκαμε στα φαβορί και ήμασταν η ευχάριστη έκπληξη. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε και φέτος, γιατί για μας το ποδόσφαιρο είναι ευχαρίστηση.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ. και ειδικά τον γεν. αρχηγό Παύλο Ψαθά και την υπεύθυνη ακαδημιών Ζωή Ανυφαντή, τον φροντιστή Βασίλη Αρχοντή, τον γιατρό Κώστα Μακρίδη και τη φυσικοθεραπεύτρια Ανδριάνα Κομίτσα» κατέληξε ο πρόεδρος του Παναγροτικού.

 

ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΡΙΣΙΜΗΣ
Για τρίτη σερί χρονιά φέτος θα βρίσκεται στον πάγκο του Παναγροτικού ο τεχνικός Βαγγέλης Μπρισίμης, ο οποίος μιλώντας για την επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη τοπική κατηγορία τόνισε:
«Ο Παναγροτικός ανέβηκε κατηγορία και πιστεύω ότι αυτή είναι η φυσική θέση στην οποία πρέπει να βρίσκεται βάσει της ιστορίας του. Αγωνιστικά δεν αλλάζουμε φιλοσοφία. Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε το τοπικό στοιχείο, γι’ αυτό και στο μεγαλύτερο ποσοστό το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από παιδιά από την ευρύτερη περιοχή της Νίκαιας. Παράλληλα, φέτος προωθήσαμε στην ανδρική ομάδα 4 παιδιά από τις ακαδημίες μας.
Η νέα χρονιά περιλαμβάνει περισσότερα παιχνίδια και σίγουρα η κατηγορία είναι πιο δύσκολη. Αυτό κάνει ακόμα πιο μεγάλη την πρόκληση για μας, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα παρουσιάσουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό. Έχουμε κάποιες αδυναμίες, αλλά καθημερινά προσπαθούμε να τις καλύπτουμε και δεν θα έχουμε πρόβλημα» είπε ο τεχνικός του Παναγροτικού.

 

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Αποκτήθηκαν: Περήφανος, Χαβίλας (από τη Νεάπολη), Μπέτσιος (από τον Αετό Μακρυχωρίου), Γκανάβας (από την Αναγ. Πυργετού)
Αποχώρησαν: Αετόπουλος, Νικολακούλης, Κωνσταντίνου, Παπαγιάννης.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass