Αξιοπρεπή πορεία στο νέο πρωτάθλημα

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ - Ν. ΦΑΚΙΤΣΑΣ: ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΑΝΤ. ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ: ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2020 21:11

Μετά από μία δύσκολη αγωνιστικά χρονιά, η Δόξα Βλαχογιαννίου τρέφει μεγαλύτερες φιλοδοξίες αλλά και περισσότερη αισιοδοξία στο φετινό πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ στο οποίο θέλει να πραγματοποιήσει αξιοπρεπή πορεία, που μεταφράζεται με την άνετη παραμονή και το όμορφο ποδόσφαιρο.


Η ομάδα προχώρησε στις απαραίτητες προσθήκες παικτών και δηλώνει πανέτοιμη να πετύχει τον στόχο της. Στο «τιμόνι» της Δόξας θα είναι για μία ακόμη σεζόν ο Νίκος Φακίτσας, ενώ στον προεδρικό θώκο του συλλόγου θα βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος ο Γιάννης Χρόνης (επί σειρά ετών μέλος της διοίκησης).
«Φέτος υπάρχει πολύ καλή διάθεση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, κάτι που δεν συνέβαινε τα τελευταία 2-3 χρόνια και πιστεύουμε ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι σε όλα» επισήμανε ο τεχνικός Νίκος Φακίτσας και πρόσθεσε:
«Ενισχυθήκαμε με αρκετούς παίκτες, που ο καθένας τους θέλει να δείξει την αξία του και να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων που θέτουμε. Βασική μας προτεραιότητα είναι η άνετη παραμονή μέσα από το καλό ποδόσφαιρο. Το τελευταίο είναι κάτι που πάντα μας απασχολεί επομένως θέλουμε να τα συνδυάσουμε και τα δύο.
Σχετικά με το νέο πρωτάθλημα που ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο πιστεύω ότι υπάρχει καλύτερη διάθεση απ’ όλες τις ομάδες. Από κει και πέρα κάποιες ομάδες θα ξεχωρίσουν χωρίς να αποκλείονται οι εκπλήξεις» κατέληξε ο Νίκος Φακίτσας.
Από την πλευρά της διοίκησης ο αντιπρόεδρος Αντώνης Στεργιούλας επισήμανε:
«Ο στόχος μας είναι καθαρά ο αθλητισμός και όχι ο πρωταθλητισμός. Αυτή είναι η πάγια φιλοσοφία της ομάδας. Δυστυχώς κάθε χρόνο τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα και προσπαθούμε όλα αυτά τα χρόνια να επιβιώσουμε. Παράγοντες δεν υπάρχουν. Πολύ δύσκολα έρχονται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο νέοι παράγοντες. Δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση και επιπλέον λόγω της πανδημίας του κορονοϊού η κατάσταση έχει γίνει ακόμα πιο δύσκολη. Από τη μία η Πολιτεία θέλει οργανωμένα πράγματα, όμως οι παροχές είναι μηδαμινές. Εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε την ομάδα στην Α’ τοπική προκειμένου να προωθούνται τα νέα παιδιά. Να είναι δηλαδή το σκαλοπάτι για τις επαγγελματικές κατηγορίες.
Είναι από τις λίγες φορές που υπάρχει στήριξη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Ελασσόνας και ΕΠΣΛ τους οποίους ευχαριστούμε, όπως επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς μας αλλά και τους φιλάθλους μας» κατέληξε ο Αντώνης Στεργιούλας.

 

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ
Στο γήπεδο Βλαχογιαννίου «Σπύρος Θάνος» τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τον αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Νικόλαος παρουσία των αντιδημάρχων Ελασσόνας κ. Ιωάννη Δραγατσίκη και Κίμωνα Τσούρη, της αντιπροέδρου ΟΚΠΑΠ κ. Έλενας Ταζέ, του προέδρου Δ.Δ. Βλαχογιαννίου κ. Ανδρέα Παπακυπριανού και σύσσωμης της διοίκησης της ομάδας.

 

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Αποκτήθηκαν: Σωκράτης Φακίτσας (από Αστραπή Ν.Π.), Νίκος Γελαλής (από Δαμασιακό), Σωτήρης Πατσής (από Τύρναβο), Γιώργος Λαζαρίδης (από Κλείτο Κοζάνης), Πέτρο Κιόρι (από Πετρωτό Τρικάλων), Ευάγγελος Παπανικολάου (προωθήθηκε από τις ακαδημίες), Θωμάς Θάνος (από ΠΑΟ Διοικητηρίου Θεσσαλονίκης), Δημήτρης Βλιώρας (από Δήμητρα Γιάννουλης), Νίκος Λάκης (από Ελευθεραί), Δημήτρης Πατσιτός (από Ελπίδα Μεσοχωρίου), Ευάγγελος Θανασούλης (από Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου), ενώ επέστρεψε από το εξωτερικό ο νεαρός Κωνσταντίνος Ιγγλέζος, καθώς και ο Κώστας Παληγιάννης που ήταν ελεύθερος.
Έφυγαν: Ευάγγελος Κολιός, Χρήστος Νάτσης, Αθανάσιος Σαΐτης, Μάκης Γεωργούλας, Κλεάνθης Ράχης, Μάριος Βουγιουρδής.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass