Δεν ικανοποίησε χθες η ΑΕΛ

*Εχασε από τα Γιάννινα με 1-0 στην Καλαμπάκα *Σήμερα νέο φιλικό παιχνίδι με την Κ19 στο Αλκαζάρ (11.00) *Αναμένεται αύριο ο Αυστριακός Λούκας Σπεντχόφερ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2020 21:10

Αρνητικό ήταν το τεστ για την ΑΕΛ στον χθεσινό φιλικό αγώνα στο γήπεδο της Καλαμπάκας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς έχασε με 1-0, από τέρμα που πέτυχε ο πρώην παίκτης των «βυσσινί» Σάντι Κριζμάν.

Ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου παρέταξε τους θεωρητικά βασικούς έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Ναγκί, στην άμυνα δεξιά τον Μπέρτο, αριστερά τον Φιλίπ, σέντερ μπακ τους Ηλιάδη και Μιχαήλ. Στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν ο Σπαρβ με τον Σετσέροβιτς, και πιο μπροστά οι: Πλατέλλας (δεξιά), Τόρζε, Τρούγιτς (αριστερά), και στην κορυφή της επίθεσης ο Ντουρμισάι.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρατάχθηκε έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Μακρυχωρίτη Χουτεσιώτη, στην άμυνά τους: Σάλικα (δεξιά), Παντελάκη, Κάργα (σέντερ μπακ), Πίρσμαν (αριστερά). Αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν ο Σιόντης με τον Καρτάλη, δεξί χαφ ο Λώλης, αριστερό χαφ ο Νάουμετς και στην επίθεση ο Λέο και ο Κρίζμαν.
Από την αρχή ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειχνε καλύτερος και ευκαιρίες με τους: Λέο Μπάτιστ (18’, σούταρε άουτ), Κριζμάν (20’, εκτέλεση φάουλ άουτ), Σάλιακα (24’, σουτ άουτ), Λώλη (25’ σουτ απέκρουσε ο Νάγκι), Λέο (45 σουτ, άουτ).
Και στο δεύτερο μέρος η ίδια εικόνα υπήρχε στην αρχή με την Ηπειρωτική ομάδα να χάνει ευκαιρίες με τους: Κριζμάν (49’, σουτ άουτ), Καρτάλη (56’, σουτ άουτ) και στο 59 ο Κριζμάν με προβολή από κοντά, μετά από σέντρα του Πίρσμαν κάνει το 0-1.
Η ΑΕΛ στη συνέχεια παρά τις αλλαγές των δύο προπονητών πήρε τα ηνία του αγώνα, αλλά το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν μια ευκαιρία στο 85’ όταν σουτ του Ντουρμισάι μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Χουτεσιώτης.
ΑΕΛ: Νάγκι, Μπέρτος, Φιλίπ, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Σπαρβ, Σετσέροβιτς, Τόρζε, Πλατέλλας, Τρούγιτς, Ντουρμισάι, ενώ έπαιξαν και οι: Μαϊδανός, Μιλοσάβλιεβιτς, Γκαζάλ, Πινακάς, Μούζεκ.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Παντελάκης, Κάργας, Σιόντης, Καρτάλης, Λώλης, Νάουμετς, Λέο, Κρίζμαν, ενώ αγωνίστηκαν και οι: Οικονομόπουλος, Πήλιος, Λιάσος, Γροσδάνης, Δουμτσής, Εραμούσπεν, Ντομίγκεζ.
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ Κ19
Τα φιλικά της ΑΕΛ συνεχίζονται, καθώς σήμερα στις 11 το πρωί στο γήπεδο Αλκαζάρ θα γίνει φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της ΑΕΛ Κ19, όπου ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου θα χρησιμοποιήσει τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν χθες ή αυτούς που είχαν μικρή χρονική συμμετοχή.
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΠΕΝΤΧΟΦΕΡ
Αύριο αναμένεται στη ο Αυστριακός Λούκας Σπεντχόφερ, καθώς σήμερα αναμένεται η λύση συνεργασίας του παίκτη με την ομάδα του τη Στουρμ Γκρατς. Το συμβόλαιο του παίκτη με την αυστριακή ομάδα τελείωνε το 2022.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Σωτ. Κέλλας

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass