Συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Η Α’ Ε.Σ.Α.Ξ. - ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο Α.Ο.Ξ. ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2020 20:05

Η Α’ Ένωση Συλλόγων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (Α’ Ε.Σ.Α.Ξ.) πραγματοποίησε διαδικτυακά μέσω τηλεδιάσκεψης τη Συνεδρίαση της Ολομέλειάς της, υπό την προεδρία του κ. Γεώργιου Κοσμά.

Στη συνεδρίαση της Α’ Ε.Σ.Α.Ξ. συμμετείχαν μέλη της Ένωσης και εκπρόσωποι Συλλόγων - Σωματείων μελών της Ένωσης.
Ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Λάρισας (Α..Ο.Ξ. Λάρισας), εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο κ. Ευάγγελο Κατσιούλα και τον έφορο του Σωματείου κ. Αλέξανδρο Πανάγο.
Η συζήτηση ξεκίνησε με ενημέρωση του προέδρου της Ένωσης ο οποίος ανέλυσε όλα τα θέματα που τέθηκαν υπό συζήτηση και τη σημασία της συνεδρίασης για τη ανάπτυξη του αθλήματος.
Την ανάγκη για την καλύτερη και σύννομη λειτουργία των Συλλόγων της Ένωσης επισήμανε στη συνέχεια ο έφορος του αθλήματος στην ΕΦΟΑ, κ. Κώστας Γιακουμής.  Συγκεκριμένα, τόνισε στην άμεση ανάληψη στοχευμένων, καθοριστικών, επιτεύξιμων και συμβολικών πρωτοβουλιών που θα σηματοδοτούν την παρέμβασή μας στον χώρο του Beach Racket, για τη διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος.
Μετά από τον ολοκληρωμένο, ουσιώδη και αποδοτικό διάλογο που ακολούθησε, δόθηκαν αμοιβαίες υποσχέσεις για καλή συνεργασία όλων των μελών της ένωσης για την πρόοδο και ανάπτυξη του αθλήματος.
Ο πρόεδρος της Ένωσης συνεχάρη τους εκπροσώπους των μελών της ένωσης καθώς και τους εκπροσώπους των σωματείων/συλλόγων για την αγαστή συνεργασία, για τη διεξαγωγή της εν λόγω συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό πνεύμα συνεργασίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass