Παρακάλα, παρακάλα στο πλεκτό να πάει η μπάλα!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ …ΙΑΝΟΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΣΕΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΘΗΣΕΑ ΑΓΡΙΑΣ 5-5 - ΜΙΛΗΣΕ Ο …ΜΟΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΟΛ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2020 21:12

Ποδοσφαιρικός… Ιανός χτύπησε χθες το απόγευμα το Αθλητικό Κέντρο «Γ.Μητσιμπόνας» στη Λάρισα, όπου οι παλαίμαχοι του ΣΕΠΝΛ αναδείχτηκαν ισόπαλοι 5-5 με την αντίστοιχη ομάδα του Θησέα Αγριάς, σε ένα εκπληκτικό φιλικό παιχνίδι, διαφήμιση του ποδοσφαίρου.


«Παρακάλα, παρακάλα στο πλεχτό να πάει η μπάλα» λέει το γνωστό τραγούδι των Ζιγκ Ζαγκ, όμως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα συνολικά δέκα φορές, καθώς οι επιθέσεις των δύο ομάδων πετούσαν …φωτιές και όσοι παρακολουθούσαν τη φιλική αυτή αναμέτρηση, αποζημιώθηκαν με το παραπάνω.
Για τους Βολιώτες μίλησε ο …Μούτος (Σπύρος) καθώς πέτυχε τα τέσσερα από τα πέντε γκολ και ήταν ο MVP της αναμέτρησης, ενώ το άλλο σημείωσε ο Λεωνίδας Κόρμπας.
Από την πλευρά του ΣΕΠΝΛ δύο γκολ σημείωσε ο αεικίνητος προπονητής της Δόξας Βλαχογιαννίου Νίκος Φακίτσας και τα άλλα τρία σημείωσαν οι Μιχάλης Καρανίκας, Νίκος Ζάχος, Θοδωρής Τσιμπουκλής.
«Ευχαριστούμε τον ΣΕΠΝΛ για την άψογη φιλοξενία, χαρήκαμε τον αγώνα και περάσαμε ένα ευχάριστο απόγευμα», τόνισε μετά τον αγώνα ο Αιμίλιος Κουλαξής από τον Θησέα Αγριάς, ενώ από την πλευρά του ΣΕΠΝΛ, ο Νίκος Φακίτσας σημείωσε πως «σε τέτοια παιχνίδια σημασία έχει να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο, να ξεχνάμε για μιάμιση ώρα περίπου που παίζουμε τον κορονοϊό και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, ελπίζοντας όλοι μας πως θα ξημερώσει ένα καλύτερο αύριο, σε όλη την ανθρωπότητα».
Για την ιστορία, η διακύμανση του σκορ είχε ως εξής:
0-1, 1-1, 1-2(ημίχρονο), 2-2, 2-3, 3-3, 4-3, 4-4, 4-5, 5-5.
Διαιτητής της φιλικής αυτής αναμέτρησης ήταν ο κ. Δίχρης, ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ.κ. Αναγνωστόπουλο, Σούρλα, όλοι από την Ένωση Λάρισας.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΣΕΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μανόλης Γαραζανάκης-Στέφανος Τσικούδης): Κορδίστας, Μπάκαβος, Τζήκας, Δαούτης, Ψαθάς, Γαλατσίδας, Μπακαρτζής, Φακίτσας, Μικερτζής, Ευθυμιάδης, Τσιμπουκλής
Αγωνίστηκαν και οι: Μπιτσαράς, Κόντης, Πέρκας, Γκουσγκούνης, Διαμαντάς, Καρανίκας, Ζάχος, Τασιούλης.
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ (Μιχάλης Μυλωνάς): Γιάννης Σεραφίδης, Γιώργος Σεραφίδης, Μάνος, Μυλωνάς, Μαλανδρινός, Κατσιάκης, Μουσκούδης, Κόρμπας, Κοκκινίδης, Πέρης, Μούτος
Χρησιμοποιήθηκαν και οι: Τζοβάρας, Κρυονερίτης, Κουλαξής, Καρδιτσιότης, Κολινδρύνης, Πουρνάρας, Αλιάτης

 

Tου Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass