Επιστροφή για Γ.Σ. Ολύμπια με ανδρικό τμήμα

ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΒΑΪΟ ΒΟΥΚΑΤΑ

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2020 20:50

Το 2009  δύο ιστορικοί σύλλογοι καλαθοσφαίρισης της Λάρισας, ο Γ.Σ.Λ. και η Ολύμπια Λάρισας, συγχωνεύτηκαν για να συγκροτήσουν από κοινού ένα πιο ανταγωνιστικό σύλλογο, με σκοπό να υπηρετήσει -αναπτύξει τον υγιή ερασιτεχνικό αθλητισμό και να συγκεντρώσει το καθολικό ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού της πόλης.


Και η αναβίωση αυτή σε επίπεδο ανδρικής ομάδας έρχεται με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γ.Σ. Ολύμπια: « Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Ολύμπια Λάρισας με χαρά ανακοινώνει πως με αφορμή την επανέναρξη του Ανδρικού τμήματος, όλες οι αγωνιστικές στολές του συλλόγου σε όλα τα τμήματα θα φέρουν επάνω τους τα δύο ιστορικά σήματα του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας και της Ολύμπια Λάρισας.
Από το 2009  έως σήμερα η ονομασία και η ταυτότητα της ομάδος μας αποτελείται από τον συνδυασμό ονομάτων των δύο ισχυρότερων σωματείων της Λάρισας τα οποία έχουν τεράστια προσφορά στο μπασκετικό στερέωμα της χώρας μας.
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ολύμπια Λάρισας πέραν του γυναικείου τμήματος που αγωνίζεται σταθερά στην Α2 Εθνική κατηγορία, φέτος επανεκκινεί και το ανδρικό τμήμα του οποίου προπονητής θα είναι ο κ. Βάιος Βούκατας, ενώ team manager ανέλαβε ο κ. Λάμπρος Χαλκίδης.
Ο κ. Βούκατας έχει υπηρετήσει την Ολύμπια τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής επί σειρά ετών.
Ο κ. Χαλκίδης αντίστοιχα έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του ΓΣΛ.
Επίσης το ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου Ολύμπια Λάρισας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ένταξη στις δραστηριότητες του συλλόγου της Ακαδημίας ρυθμικής γυμναστικής και μαζορέτων της κυρίας Ildi Solymos που απαριθμεί 120 κορίτσια. Η ενέργεια αυτή είναι για το σύλλογο στρατηγικής σημασίας και είναι η συνέχεια της ίδρυσης πέρυσι τμήματος βόλεϊ (κορασίδων-νεανίδων) που ήδη απαριθμεί 40 κορίτσια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass