Δεύτερος στην Ελλάδα ο Παναγιώτης Καρατσιβής

*Και τέταρτος σύλλογος ο ΠΓΣ Λάρισας

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2020 20:00

Ο Παναγιώτης Καρατσιβής έλαμψε με την παρουσία του αυτήν τη φορά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας Ανδρών – Γυναικών, που ολοκληρώθηκε χθες στο OAKA.


Ο Λαρισαίος ποδηλάτης κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο ατομικό πουρσουίτ (4 χλμ.), ενώ πρώτος ήταν ο Βολικάκης Χρήστος (ΠΟ Βόλος) και τρίτος ο Σούλιος Ζήσης (ΠΟ Βόλος)
Στον αγώνα μάντισον 30 χλμ. ο ΠΓΣΛ ήταν δεύτερος με τους Παναγιώτη Καρατσιβή, Βασίλη Τσοπούρογλου, ενώ πρώτος ο ΠΟ Βόλος (Χρήστος Βολικάκης, Ζαφείρης Βολικάκης) και τρίτος ο ΓΣ Διαγόρας (Κωνσταντίνος Κωνσταντούρας, Νικόλαος Δράκος).
Στη γενική βαθμολογία ο ΠΓΣΛ ήταν τέταρτος. Αναλυτικά: 1. ΠΟ Βόλος 111 βαθμοί, 2. ΠΟ Χανίων Τάλως 60, 3. ΠΟ Πατρών 49, 4. ΠΓΣ Λάρισας 30, 5. ΓΣ Διαγόρας 27, 6. Ροδήλιος Ρόδου 22, 7. ΑΣ Άλφα Καλλιθέας 13, 8. ΠΟ Ηρακλείου Κάστρο 11, 9. ΠΣ Κρόνος 8, 10. ΑΣΡ Έλαφος 7.
Επίσης βαθμολογήθηκε και η γυναικεία ομάδα του ΠΓΣ Λάρισας. Αναλυτικά: 1. ΠΑΣ Ρεθύμνου Άτλας 30 βαθμοί, 2. ΠΣ Κρόνος 25, 3. ΠΟ Χανίων Τάλως 19, 4. Πόρτο Λεόνε 15, 5. ΑΟ Θησέας 14, 6. ΑΣΡ Έλαφος 11, 7. ΠΓΣ Λάρισας 3.
Η ομάδα του ΠΟ Βόλου με τον Χρήστο Βολικάκη, τον Σωτήρη Μπρέτα και τον Ζαφείρη Βολικάκη στους άνδρες και η ομάδα του Άτλαντα Ρεθύμνου στις γυναίκες με την Ηρώ Μηλάκη, πήρε τα χρυσά στο ομαδικό πουρσουίτ 4 χλμ. στο ομαδικό σπριντ και στη Γενική Βαθμολογία.
Ο Χρήστος Βολικάκης ήταν για μια ακόμα φορά ο κορυφαίος. Κατέκτησε 3 ατομικά χρυσά, στο σκρατς 15 χλμ., στο ατομικό πουρσουίτ 4 χλμ. και στον αγώνα πόντων 30 χλμ., ενώ πήρε επίσης το χρυσό στο μάντισον, δίδυμο με τον Ζαφείρη Βολικάκη και στο ομαδικό πουρσουίτ 4 χλμ.
Να θυμίσουμε ότι το Σάββατο ο Χρήστος Βολικάκης κατέρριψε στα προκριματικά του ατομικού πουρσουίτ 4 χλμ. ένα ρεκόρ που «κρατούσε» 19 ολόκληρα χρόνια. Ο Βολικάκης ολοκλήρωσε την προσπάθειά του σε 4:25.316, έχοντας μέση ωριαία ταχύτητα τα 54.275 χλμ./ώρα, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε ο Γιάννης Ταμουρίδης (4:28.560) από τον Φεβρουάριο του 2001!
Δύο χρυσά μετάλλια κατέκτησε ο Σωτήρης Μπρέτας, επίσης του ΠΟ Βόλου, στο σπριντ 200 μ. και στα 1.000 ατομικής χρονομέτρησης, ενώ ο Κωνσταντίνος Λιβανός (ΠΟ Χανίων Τάλως) ήταν ο μόνος που κατάφερε να μπει «σφήνα» στην κυριαρχία του Βόλου, κερδίζοντας το χρυσό στο κέιριν.
Στις γυναίκες και τα τρία χρυσά τα κατέκτησε η Ηρώ Μηλάκη, του Άτλα Ρεθύμνου, κερδίζοντας στο πουρσουίτ 3 χλμ., στα 200μ. σπριντ και στο σκρατς 10 χλμ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass