Αποκτήθηκε ο Σούλτσε, ανανέωσε ο Νύκταρης

ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΦΙΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ (18:00)

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2020 16:46

Στο έμψυχο δυναμικό του Απόλλωνα Λάρισας θα ανήκει για τα επόμενα δύο χρόνια ο 20χρονος σέντερ φορ Μαρίνος Σούλτσε, που πέρσι αγωνιζόταν στην Κ-19 του Παναθηναϊκού, έχοντας στο ενεργητικό του 10 γκολ σε 20 αγώνες στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου σέντερ φορ Μαρίνου Σούλτσε. Ο Μαρίνος αναδείχθηκε πέρσι πρώτος σκόρερ με την ομάδα Κ-19 του Παναθηναϊκού με 10 τέρματα σε 20 αγώνες στο ανάλογο Πρωτάθλημα Κ-19 της Super League 1. Ο Σούλτσε συνολικά με την φανέλα της Κ-19 του Παναθηναϊκού μέτρησε 40 συμμετοχές με απολογισμό 17 τέρματα. Είναι γεννηθείς στις 20/04/2000 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία Super Goal στην Αθήνα πριν πάει στα 12 του χρόνια στον Παναθηναϊκό, από όπου πέρασε από όλες τις ηλικιακές του, ομάδες (Κ-15, Κ-17, Κ-19).
«Βλέπει» εύκολα δίχτυα και σκοράρει και δικαίως θεωρείται από τους «ειδικούς» του χώρου, σαν ένα ανερχόμενο αστέρι του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο Σούλτσε υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας για τα επόμενα δύο χρόνια και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με τα κυανόλευκα».

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΝΥΚΤΑΡΗΣ
Τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας θα φορά τα επόμενα δύο χρόνια ο μεσοεπιθετικός Μιχαλανδρέας Νύκταρης. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ. Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον μεσοεπιθετικό Μιχαλανδρέα Νύκταρη, για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο Μιχαλανδρέας που είναι γεννημένος στις 30/12/1999, είναι ένας παίκτης που ήταν κοντά μας και κατά την απελθούσα αγωνιστική περίοδο και διακρίθηκε εκτός από το ποδοσφαιρικό του ταλέντο και για το γεμάτο πάθος τρόπο παιχνιδιού του.
Είναι βέβαιο ότι η βοήθειά του, θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων, που έχουμε θέσει για φέτος» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ
Φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του θα δώσει σήμερα στις 18:00 στο γήπεδο Φιλιππούπολης ο Απόλλωνας ο οποίος θα υποδεχθεί την ΑΕ Κηφισιάς που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

Η ΑΜΑΛΙΑ ΑΓΟΡΟΓΙΑΝΝΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσει ότι η κ. Αμαλία Αγορογιάννη ανέλαβε τη Διεύθυνση του εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ ήτοι υπεύθυνη του τμήματος Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων.
Η Αμαλία προέρχεται από τον αθλητικό χώρο καθώς είναι κόρη του αείμνηστου παράγοντα του λαρισινού ποδοσφαίρου και της Α.Ε.Λ. Γιάννη Αγορογιάννη, και αδερφή του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Κώστα.
Έχει γνώση του αντικειμένου καθώς αναλαμβάνει μάρκετινγκ πολλών τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών ενώ έχει ασχοληθεί και με την επικοινωνία και την εμπορική διαχείριση μεγάλων ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass