ΣΔΠΛ: Παραχωρούμε την ιδιόκτητη αίθουσά μας προς χρήση στην ΕΔ/ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2020 20:28

Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστή την απόφαση για παραχώρηση της ιδιόκτητης αίθουσάς του προκειμένου να καλυφθούν ανέξοδα οι ανάγκες της ΕΔ/ΕΠΣΛ για τις επιμορφωτικές συγκεντρώσεις των διαιτητών, εξέδωσε χθες ο Σύνδεσμος Διαιτητών

Ποδοσφαίρου ν. Λάρισας. Όπως επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, τα χρήματα που κάθε χρόνο η ΕΠΣ Λάρισας δαπανά για τη μίσθωση αίθουσας συνεδριάσεων σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης θα μπορούν να διατεθούν για την περαιτέρω οικονομική ενίσχυση των ερασιτεχνικών σωματείων του νομού. Αναλυτικά:
«Ως Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας, αντιλαμβανόμενοι πλήρως την οικονομική κρίση και τις συνέπειες της πανδημίας που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και σε συνέχεια των οκτώ μέτρων οικονομικής ενίσχυσης που αποφάσισε η ΕΠΣ Λάρισας να προσφέρει στα ερασιτεχνικά σωματεία ποδοσφαίρου του νομού μας, αποφασίσαμε:
Να παραχωρήσουμε την ιδιόκτητη αίθουσα του ΣΔΠ Λάρισας στην ΕΠΣ Λάρισας, για τη διεξαγωγή των εβδομαδιαίων επιμορφωτικών συγκεντρώσεων των Διαιτητών και λοιπών άλλων εκπαιδευτικών σεμιναρίων, όταν αυτό καταστεί δυνατό λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση στα πλαίσια περιορισμού εξάπλωσης της πανδημίας Covid-19.
Με την προαναφερόμενη προσφορά μας θα εξαλειφθεί το κόστος που κάθε χρόνο η ΕΠΣ Λάρισας δαπανά για τη μίσθωση αίθουσας συνεδριάσεων σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας, για τη διεξαγωγή των εβδομαδιαίων επιμορφωτικών συγκεντρώσεων των διαιτητών.
Ως εκ τούτου, το ποσό που θα εξοικονομηθεί θα μπορέσει να διατεθεί από την ΕΠΣ Λάρισας για την περαιτέρω οικονομική ενίσχυση των ερασιτεχνικών σωματείων του νομού μας και παράλληλα οι διαιτητές θα επιστρέψουν σε έναν χώρο που νιώθουν σαν «Σπίτι» τους.
Επί της ευκαιρίας και ευελπιστώντας η πρότασή μας να βρει θετική ανταπόκριση από την ΕΠΣ Λάρισας ευχόμαστε σε όλους τους εμπλεκόμενους με το ποδόσφαιρο, παράγοντες, προπονητές και διαιτητές καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass