Απέκτησε Μπαστιάνο και Χατζητερζόγλου ο Απόλλων Λάρισας

ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2020 21:19

Μετά τους Μόρα και Μπάλλα, ο Απόλλων Λάρισας απέκτησε χθες δύο ακόμη ποδοσφαιριστές, κινήσεις που δείχνουν πως στοχεύει ψηλά την καινούρια σεζόν στη Super League 2.


Συγκεκριμένα, τα «κυανόλευκα» φόρεσαν ο Γιάννης Μπαστιάνος και ο Οκάν Χατζητερζόγλου, δύο παίκτες πολύ αξιόλογοι που μπορούν να συνεισφέρουν σε μεγάλο βαθμό, για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Οι σχετικές ανακοινώσεις για τους δύο ποδοσφαιριστές, έχουν ως εξής:

 

Ο ΜΠΑΣΤΙΑΝΟΣ
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Γιάννη Μπαστιάνου για τα επόμενα 2 χρόνια. Ο 22χρονος άσος (γεννηθείς στις 29/04/1998) έρχεται στη Λάρισα μετά από μια πολύ καλή χρονιά (όσο διήρκησε φυσικά) που έκανε σε Απόλλωνα Σμύρνης και Λεβαδειακό, στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ανήκε από το 2016-17 στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ενδιάμεσα είχε δοθεί με τη μορφή του δανεισμού στο δεύτερο εξάμηνο του 2018 στη Βέροια, που αγωνιζόταν στη Football League. Πρόκειται για ένα κλασικό εξτρέμ που αγωνίζεται με απόλυτη επιτυχία και στα δύο άκρα, όντας ταχύτατος με κοφτή ντρίμπλα και δυνατό σουτ, ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει αρκετές παραστάσεις.

 

Ο ΧΑΤΖΗΤΕΡΖΟΓΛΟΥ
Η ΠΑΕ Απόλλων Λ. ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου (γεννηθείς στις 5 Μαρτίου 1996 στην Ξάνθη) διεθνή κεντρικού αμυντικού Οκάν Χατζητερζόγλου για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Οκάν (με ύψος 1.88) ξεκίνησε την καριέρα του από την ΠΑΕ Ξάνθη το 2014-15, όπου ανήκε μέχρι το 2019, με ενδιάμεσο «σταθμό» τον Πανσερραϊκό για δύο μήνες το 2017-18 στη Football League.
Την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε (2019-20) αγωνίστηκε με επιτυχία στην Ακαντέμικα Βουκουρεστίου, ενώ είναι διεθνής με όλες τις ηλικιακές Εθνικές (Παίδων, Νέων, Ελπίδων) ομάδες της χώρας μας. Διακρίνεται για τον δυναμισμό του και την καλή ποδοσφαιρική κατάρτιση που έχει και είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει τον Απόλλωνα να «χτίσει» την άμυνά του.

 

ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Νέες μεταγραφές αναμένονται τις επόμενες ημέρες και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, πιθανότατα να ολοκληρωθούν όλες οι κινήσεις που γίνονται, για να ενισχυθεί το ρόστερ και μέσα από τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, ο Απόλλωνας να παρουσιαστεί έτοιμος στις επίσημες υποχρεώσεις του.

 

ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Κατά τα άλλα, με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία των παικτών του Απόλλωνα Λάρισας. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις σε ιδιωτικό γυμναστήριο υπό την επίβλεψη του γυμναστή Ανδρέα Τσιρβούλη, ενώ το απόγευμα προπονήθηκαν στο γήπεδο των Δένδρων υπό την επίβλεψη του τεχνικού Γιάννη Μάγγου και των συνεργατών του (Γιάννη Τσακμακίδη, Θοδωρή Κυριακούλη). Εκεί πήραν μέρος όλοι παίκτες, συμπεριλαμβανομένων και των νεοαποκτηθέντων Μόρα, Μπάλλα, Μπαστιάνο και Χατζητερζόγλου, οι οποίοι ουσιαστικά είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με όλο το τιμ. Εκτός προπόνησης, λόγω διαστρέμματος, έμεινε μόνον ο Κώστας Σκούπρας, που θα μπει σε ρυθμούς προπόνησης από την ερχόμενη Δευτέρα (14/09).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass