Στην τελική ευθεία η ΑΕΛ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ - ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΣΠΑΡΒ ΜΕ ΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2020 21:12

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Παρασκευή με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (20.30), με τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου να προσπαθεί να καταλήξει στην οριστική τακτική που θα ακολουθήσει και στους ποδοσφαιριστές.


Η ομάδα λογικά θα ακολουθήσει το 4-2-3-1 όπως έδειξε στα φιλικά παιχνίδια και η αρχική ενδεκάδα μάλλον θα είναι αυτή που ξεκίνησε στο πρώτο μέρος του φιλικού με τη Λαμία. Δηλαδή, κάτω από τα δοκάρια ο Ναγκί, στην άμυνα δεξιά ο Μπέρτος, και αριστερά ο Φιλίπ, στα σέντερ μπακ υπάρχει προβληματισμός για το αν θα ξεκινήσει από την αρχή ο Σπαρβ και ένας εκ των Ζίζιτς, Μιχαήλ ή θα παίξουν οι δύο τελευταίοι αφού ο αρχηγός της Εθνικής Φινλανδίας μετράει ελάχιστες προπονήσεις.
Αμυντικά χαφ μάλλον θα είναι ο Γκαζάλ με τον Σετσέροβιτς εκτός αν δούμε τον Σπαρβ που επίσης παίζει σ’ αυτή τη θέση. Πιο μπροστά θα βρίσκονται οι: Τόρζε, Μιλοσάβλιεβιτς, Τρούγιτς, και στην επίθεση ο Ντουρμισάι.
Ο Σπαρβ λοιπόν θα ρυθμίσει το αρχικό σχήμα, ενώ υπάρχει περίπτωση να δούμε και κάποιον νεαρό όπως τον Πινακά…
Το σίγουρο είναι ότι ο αγώνας αυτός αποτελεί κίνητρο για πολλούς παίκτες ώστε να αποδείξουν την ποδοσφαιρική τους αξία. Είναι από τα παιχνίδια που καταξιώνουν έναν παίκτη...
Σήμερα θα φανούν περισσότερα για τα πλάνα του τεχνικού Μιχάλη Γρηγορίου, ενώ αύριο η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

 

ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ Ο ΣΠΑΡΒ
Βασικός για μία ακόμα φορά αγωνίστηκε με την εθνική Φινλανδίας ο Τι Σπαρβ στον νικηφόρο εκτός έδρας αγώνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του με το αντίστοιχο της Ιρλανδίας, όπου κέρδισε με 1-0 με γκολ που πέτυχε ο Γιένσεν στο 63’ στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου του National League.
Ο Σπαρβ αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι έχοντας αρκετά καλή απόδοση. Η ΑΕΛ με σχετική ανακοίνωση εγκωμίασε την απόδοσή του.

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΙΛΙ
Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τον Νίλι που υπέγραψε στον Λεβαδειακό αναφέροντας τα εξής: «Οπως είναι γνωστό η ΑΕΛ απέκτησε για χρονικό διάστημα 2 ετών τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Νίλι Περντόμο.
Ο Νίλι Περντόμο εισέπραξε με την υπογραφή του διετούς συμβολαίου του 15.000 ευρώ, αλλά αμέσως μετά το τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στα 3-5 Πηγάδια, βλέποντας ότι δεν είναι στις βασικές επιλογές του κ. Γρηγορίου ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος, γιατί είχε πρόταση με περισσότερα χρήματα από ομάδα της Ινδίας. Κατόπιν συνεννοήσεως με τον κ. Γρηγορίου η ΑΕΛ αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο και ο Νίλι δεσμεύτηκε με ιδιωτικό συμφωνητικό και αξιόγραφα ότι αφενός μεν μόλις υπογράψει το νέο του συμβόλαιο θα επιστρέψει την προκαταβολή των 15.000 ευρώ και αφετέρου ότι στην περίπτωση που επιστρέψει στην Ελλάδα πριν το τέλος της σεζόν 2020-21 θα καταβάλλει στην ΑΕΛ το ποσό των 50.000 ευρώ.
Πληροφορηθήκαμε ότι ο Νίλι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Λεβαδειακός και η ΑΕΛ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΠΑΕ Λεβαδειακός για την καταβολή τόσο των 15.000 ευρώ της προκαταβολής όσο και για την καταβολή της ρήτρας των 50.000 ευρώ. Η ΑΕΛ έχει στα χέρια της και το συμβόλαιο με τον παίκτη, αλλά όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της».

 

Η 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Το τριήμερο 18-20 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής στη Super League, βάσει του προγράμματος που ανακοίνωσε χθες η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος.
Δύο συναντήσεις, οι ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ και Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης, θα οριστούν τις προσεχείς ημέρες, καθώς οι «νεοφώτιστοι» θα ξεκινήσουν αργότερα τις υποχρεώσεις τους. Οι αναμετρήσεις ΠΑΟΚ - Ατρόμητος και Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης θα διεξαχθούν την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που έχουν οι ελληνικοί σύλλογοι.
Το πρόγραμμα:
Παρασκευή 18/9
18:15 ΠΑΟΚ - Ατρόμητος
20:30 Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης
Σάββατο 19/9
20:30 Παναιτωλικός - ΑΕΚ
Κυριακή 20/9
18:15 Λαμία - ΟΦΗ
20:30 Βόλος - Άρης

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass