Απόλλων στο Ael Fc Arena

ΚΑΙ Ο ΜΟΡΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ;

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2020 21:26

Η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας ανακοίνωσε χθες ότι νοίκιασε το Ael Fc Arena για τη νέα αγωνιστική περίοδο όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της «Γήπεδο ΛΑΡΙΣΑ Α.Ε.» με αντίτιμο που είχε η ΑΕΛ την περίοδο που έπαιζε στη Football League.

Το ενοίκιο θα πληρώνεται από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της λαρισινής ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι μετά από συναντήσεις που είχε ο μεγαλομέτοχος της “κυανόλευκης” εταιρείας κ. Παναγιώτης Μαντζανάς με τη διοίκηση του γηπέδου, μέσα σε άριστο κλίμα, επήλθε οριστική συμφωνία για τη χρησιμοποίηση από την ομάδα μας, του AEL FC ARENA για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020-21. Ως εκ τούτου θεωρούμε ότι αποτελεί τιμή για την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, η συμφωνία αυτήν που ανεβάζει επίπεδο στον σύλλογο μας αλλά και στην Super League 2 και μας προσθέτει μια ιδιαίτερη δυναμική σε μία έδρα που αναμφίβολα θεωρείται από τις κορυφαίες στη χώρα και δικαίως για τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της.
Θεωρούμε ότι η συνεργασία αυτήν, θα έχει όφελος για το ίδιο το ποδόσφαιρο της Λάρισας, το οποίο υπηρετούμε με ζήλο και αυταπάρνηση χρόνια τώρα. Οι Λαρισαίοι φίλαθλοι αναντίρρητα θα μπορέσουν να χαρούν τον νέο Απόλλωνα που χτίζεται σε βάσεις, καθαρά με γηγενή διοίκηση και παίκτες κατά το πλείστον από την περιοχή μας».
Ένα παίκτης από την ΑΕΛ θα συνεχίσει να αγωνίζεται πιθανότατα στο γήπεδο αυτό και είναι ο μέχρι πέρυσι αρχηγός της Βαγγέλης Μόρας που σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Απόλλωνα Λάρισας που ίσως ολοκληρωθούν εντός της ημέρας.
Τέλος πληροφορίες θέλουν ο Απόλλωνας να βρίσκεται και σε διαδικασία εξασφάλισης αδειοδότησης ώστε να ελευθερωθούν οι μεταγραφές του και να μπορεί να είναι ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Super League 2 που θα γίνει φέτος με 12 ομάδες.
Αργά χθες βράδυ υπήρξε πληροφορία για ενδιαφέρον του Απόλλωνα προκειμένου να αποκτήσει το αριστερό μπακ Ιορδάνη Παπαργυρίου.
ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass