Λαρισαϊκός: Αποφασισμένος να πρωταγωνιστήσει

ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ - ΧΡ. ΓΑΤΟΣ: ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΙΟ ΨΗΛΑ - Ν. ΑΝΔΡΕΟΥ: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2020 21:06

Ιδιαίτερα απαιτητική θα είναι η φετινή χρονιά για τον Λαρισαϊκό στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Η ιστορική ομάδα της Λάρισας αναμένεται να παραταχθεί πιο δυνατή στο νέο πρωτάθλημα με στόχο να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως άλλωστε καταδεικνύουν οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν, αλλά και η ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό Νίκο Ανδρέου. Παράλληλα δε τα λόγια του προέδρου του Συλλόγου Χρήστου Γάτου «αλλάζουν τα σχέδια, κοιτάμε πιο ψηλά» προσδιορίζουν με ακρίβεια το νέο στίγμα του Λαρισαϊκού στον χώρο της Α1 ΕΠΣΛ και επιβεβαιώνουν ότι οι άνθρωποι της ομάδας τρέφουν μεγάλες φιλοδοξίες για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Να ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την περιπέτεια που ζούμε λόγω του κορονοϊού. Εύχομαι επίσης τα πρωταθλήματα να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν ομαλά, χωρίς διακοπές ή άλλου είδους προβλήματα.
Για μας στον Λαρισαϊκό τα σχέδια αλλάζουν. Κοιτάμε πιο ψηλά. Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά με παίκτες κυρίως από τη συνοικία της Ν. Σμύρνης, ούτως ώστε να κάνουμε το βήμα παραπάνω, δηλαδή να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ» επισήμανε ο κ. Χρήστος Γάτος και πρόσθεσε:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή κ. Ανδρέου για τη συνέχιση της συνεργασίας μας και να τονίσω ότι ο Λαρισαϊκός πέραν από τους αγωνιστικούς στόχους θέλει να παραμείνει πιστός στη φιλοσοφία του που είναι η προώθηση ταλέντων σε ομάδες Εθνικών κατηγοριών, όπως έγινε με τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Πατέτσιο που αποκτήθηκε από τον Αετό Μακρυχωρίου, τη διοίκηση του οποίου ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και πέρσι με τον νεαρό Μάριο Μπαλαμώτη που πήγε στην Κ17 της ΑΕΚ.
Η ομάδα θα έχει έδρα το Βιολογικό, το οποίο ωστόσο χρειάζεται κάποιες βελτιωτικές παρεμβάσεις και γι’ αυτόν τον λόγο θα θέλαμε τη βοήθεια της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να διορθωθούν οι ατέλειες που υπάρχουν καθώς δημιουργούνται κίνδυνοι για τους ποδοσφαιριστές, τόσο για θέματα υγιεινής όσο και για τη σωματική τους ακεραιότητα» κατέληξε ο πρόεδρος του Λαρισαϊκού.
Από την πλευρά του ο τεχνικός Νίκος Ανδρέου επισήμανε:
«Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θέλω όμως να τονίσω ότι θα πρέπει ο κόσμος της Ν. Σμύρνης να αγκαλιάσει περισσότερο την ομάδα γιατί ο Λαρισαϊκός έχει μεγάλη ιστορία. Θέλουμε τον κόσμο πιο κοντά στην ομάδα σε όλους τους τομείς.
Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία, όλα κυλούν ομαλά, δεν υπάρχουν προβλήματα και οι ποδοσφαιριστές δείχνουν μεγάλη διάθεση για δουλειά.
Για το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ δεν μπορούμε να πούμε ακόμα πολλά πράγματα. Φέτος θα έχει διαφορετική δομή με τρεις ομίλους και λιγότερες αγωνιστικές ανά όμιλο. Θα το δούμε στην πορεία. Σίγουρα όμως κάποιες ομάδες, βάσει των μεταγραφικών κινήσεων που έχουν κάνει έχουν ενισχυθεί σημαντικά και θέλουν να πρωταγωνιστήσουν. Εμείς όπως είπα θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και εάν προκύψει κάτι καλό θα το δούμε στην πορεία.
Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά» κατέληξε ο Νίκος Ανδρέου.

 

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Θ. Γεωργούλας:
«Ο Λαρισαϊκός είναι μία ιστορική ομάδα η οποία έχει το σθένος να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να επιστρέψει εκεί που της αξίζει να βρίσκεται. Εμείς, ως πιο έμπειροι παίκτες, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να στηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται και τα νέα παιδιά της ομάδας».

Αντ. Φλώρος:
«Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά και αυτό δείχνει τις προθέσεις των ανθρώπων του Συλλόγου προκειμένου η ομάδα να ξεκινήσει μία ανοδική πορεία. Μας περιμένει μία απαιτητική χρονιά και πρέπει να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης της διοίκησης του Συλλόγου».
Π. Γκόλνατας:
«Μία νέα χρονιά ξεκινάει με νέους στόχους και μεγαλύτερες φιλοδοξίες. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μέσα από τη σκληρή δουλειά ένα ισχυρό αγωνιστικό σύνολο ικανό να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι έχουμε όλα τα εχέγγυα για να το πράξουμε και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος όταν θα κάνουμε ταμείο το πρόσημο θα είναι θετικό».

 

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Ήρθαν: Γκόλαντας, Καρλιγκιώτης, Μητρούσιας (από Άρη Κουλουρίου), Αβέλλας (από Πουρνάρι), Σολδάτος, Σελήνης (από Αμπελιά), Γεωργούλας Θ. (από Βούναινα), Γεωργούλας Μ. (από Υπέρεια), Παπαπούλιος (από ΑΕΛ Κ17), Δαλαμπύρας Κ., Φλώρος Αντ. (από Λάρισα 2012), Παπακωνσταντίνου (από Ηρακλή Λάρισας).
Αποχώρησαν: Πατέτσιος (στον Αετό Μακρυχωρίου).

 

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
Λαρισαϊκός-ΑΣ Βορειοηπειρωτών 3-2
8/9, Συκούριο-Λαρισαϊκός
12/9, Κιλελέρ-Λαρισαϊκός
15/9, Ανθούπολη-Λαρισαϊκός
19/9, Λαρισαϊκός-Μελισσοχώρι
22/9, Αγ. Ανάργυροι-Λαρισαϊκός
26/9, Γλαύκη-Λαρισαϊκός.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass