Στην Κολωνία το Final-4 της Euroleague το 2021

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2020 20:20

Στην Κολωνία, εκεί που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Final-4 της Euroleague του 2020, θα διεξαχθεί αυτό του 2021, όπως ανακοίνωσε η Διοργανώτρια Αρχή.

Η πανδημία του κορονοϊού είχε ως αποτέλεσμα την απόφαση της Euroleague για οριστική διακοπή της διοργάνωσης χωρίς ανάδειξη πρωταθλητή. Η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας θα έχει την ευκαιρία της τη νέα σεζόν... πάντα βέβαια... κορονοϊού επιτρέποντος.
Το Final-4 της νέας σεζόν στην Euroleague έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο 28-30 Μαΐου στη «Lanxess Arena». Η Κολωνία θα είναι η δεύτερη γερμανική πόλη που φιλοξενεί το Final-4 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ, μετά το Βερολίνο (2009 και 2016), ενώ θα γίνει η τέταρτη πόλη χωρίς συμμετέχουσα ομάδα στην Euroleague που διοργανώνει την καταληκτική φάση.
Στη γραμμή της εκκίνησης της σεζόν 2020-21, δύο γερμανικές ομάδες θα πάρουν θέση σε σύνολο 18 συλλόγων, η Μπάγερν Μονάχου και η Άλμπα Βερολίνου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass