Σύντομες αθλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2020 20:25

Προχωράνε οι διαδικασίες για επανασύσταση του ΑΟΔΛ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες προχωράνε από τη Δημοτική Αρχή οι διαδικασίες επανασύστασης του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Λαρισαίων και αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα.

Το σχέδιο επανασύστασης είναι έτοιμο και θα πρέπει να εξεταστεί από το νομικό τμήμα του Δήμου Λαρισαίων και στη συνέχεια να προωθηθεί στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για ψήφιση από το Δημοτικό Συμβούλιο. Η κίνηση αυτή αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον αθλητισμό της πόλης και τις ενέργειες για την ολοκλήρωση της επανασύστασης, τις οποίες χειρίζεται ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού Μιχάλης Αναστασίου.
ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

 

Αύριο Τρίτη η κλήρωση πρωταθλημάτων ΕΣΚΑΘ

Η κλήρωση των πρωταθλημάτων Α1, Α2 και Β’ Κατηγορίας Ανδρών της ΕΣΚΑΘ για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. στα γραφεία της Ένωσης. Η κλήρωση θα διενεργηθεί από τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλήματος χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των σωματείων λόγω  περιοριστικών μέτρων αποφυγής διασπορά του Covid-19.
Τα σωματεία μπορούν να υποβάλλουν αιτήματα σχετικά με τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων στο mail της Ένωσης (την Τρίτη 8-9-20, έως και Πέμπτη 10-9-20).Συνεργασία
Ολύμπια και ΑΕΔ ΠλατυκάμπουΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Ολύμπια Λάρισας ανακοίνωσε χθες την έναρξη της συνεργασίας με την ΑΕΔ Πλατυκάμπου.
Η συνεργασία αυτή αφορά το αναπτυξιακό πρόγραμμα των δύο συλλόγων και οι δύο ομάδες θα λειτουργούν από κοινού με μακροπρόθεσμο ορίζοντα.
Η ανακοίνωση καταλήγει: «Σε όλες τις δράσεις του ΓΣ Ολύμπια Λάρισας (τουρνουά, camp, κ.λπ.) θα συμμετέχουν παιδιά της ΑΕΔ Πλατυκάμπου. Ο στόχος των Διοικήσεων των δύο συλλόγων είναι κοινός και ταυτόσημος: Η υγιής ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού».

 

Ανακοίνωσε Τσιλούλη ο Απόλλων Σμύρνης

Ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση. Οι νεοφώτιστοι απέκτησαν τον Λαρισαίο Σωτήρη Τσιλούλη. Ο νεαρός επιθετικός είχε πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις με τον Πανιώνιο, ειδικά στα μπαράζ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σωτήρη Τσιλούλη. Γεννημένος στις 14 Φεβρουαρίου 1995 αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Έχει παίξει σε Πανιώνιο, Απόλλωνα Λάρισας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Λαμία, Σέρρες και Δωτιέα Αγιάς».

 

Κληρώνει αύριο για τη Γ' Εθνική  
στο ποδόσφαιροΑπό την ΕΠΟ ανακοινώθηκε ότι η κλήρωση της Γ' Εθνικής Κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 08/09/2020 και ώρα 12:00 στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass