ΛΑΜΙΑ-ΑΕΛ 1-1

«Χ»ρήσιμα συμπεράσματα

ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2020 20:00

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών της ομάδας (πήγαν πολύ καλά οι νεαροί) στον χθεσινό φιλικό αγώνα που έγινε στο ΔΑΚ Λαμίας με τη φερώνυμη ομάδα κόντρα στη λαρισινή, όπου αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.


Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 50’ με σουτ του Ρόμανιτς για να ισοφαρίσουν οι «βυσσινί» στο 62’ με κεφαλιά του Μιχαήλ. Η ΑΕΛ είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, αλλά στο 79’ ο Ζαχαράκης σημάδεψε το δοκάρι.
Το πρώτο σουτ του αγώνα έγινε από τον Νιασέ στο 2’, αλλά η ΑΕΛ απάντησε εις... διπλούν με σουτ των Μπέρτου και Τρούγιτς στο 6’ και 14’ αντίστοιχα.
Οι γηπεδούχοι στο 14’ φθάσανε κοντά στο γκολ, αλλά ο Καραμάνος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ναγκί.
Από κει και πέρα πρωταγωνιστές ήταν οι δύο τερματοφύλακες, ο Επασί (στο 15’ εξουδετέρωσε σουτ του Τρούγιτς και στο 36’ του Ντουρμισάι) και ο Ναγκί (μπλόκαρε στο 31’ σουτ του Μπεχαράνο και στο 38’ του Ρόμανιτς).
Στο 42’ ο Τόρζε έκανε το γυριστό σουτ με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Επασί.

Β’ ΜΕΡΟΣ
Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η Λαμία στο 51’ με τον Ρόμανιτς έκανε το 0-1, όταν με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Ναγκί.
Η ΑΕΛ αντέδρασε άμεσα και στο 62’ με κεφαλιά ο Μιχαήλ ύστερα από κόρνερ του Τόρζε νίκησε τον τερματοφύλακα της Λαμίας.
Στο 72’ σουτ του Χαλάτση κατέληξε άουτ, ενώ στο 80’ από πάσα του Πινακά ο Ζαχαράκης μπήκε στη μεγάλη περιοχή, έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Επασί και στη συνέχεια άουτ.
Τέλος, στο 90’ ωραία ήταν η κίνηση του Βιγιάλμπα που έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα πήγε άουτ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Αντέτζο, Καραμάνος, Κωστίκας (69’ Μπιανκόνι), Νιασέ, Ρόμανιτς, Σκόνδρας, Σαραμαντάς, Βύντρα, Βιγιάλμπα, Μπεχαράνο.
ΛΑΡΙΣΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Ναγκί, Μπέρτος, Φιλίπ, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Γκαζάλ, Σετσέροβιτς, Τόρζε, Μιλοσάβλιεβιτς, Τρούγιτς, Ντουρμισάι.
Έπαιξαν και οι: Μπάγιτς, Γρηγορόπουλος, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Μούζεκ, Χαλάτσης, Δάκτυλας, Γλυνός, Πλατέλλας, Ζαχαράκης, Πινακάς.
*Τον αγώνα παρακολούθησε και ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας που είχε συνομιλία με τον ιδιοκτήτη της Λαμίας Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass