Με τα περσινά ρόστερ ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2020 20:35

O τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό (12/9) θα διεξαχθεί με τα περσινά ρόστερ, όπως υπέδειξε η FIFA στην ΕΠΟ. Μετά τη νέα αναβολή του τελικού λόγω του κρούσματος κορονοϊού στους πρωταθλητές Ελλάδας, η ΕΠΟ απευθύνθηκε στη FIFA

για το θέμα των ρόστερ και η απάντηση που δόθηκε είναι ότι ο τελικός θα πρέπει να γίνει με τα περσινά ρόστερ των δύο ομάδων, για λόγους αξιοπιστίας της διοργάνωσης. Το σχετικό έγγραφο έφτασε χθες το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ κι αυτό σημαίνει ότι τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Ολυμπιακός, δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν κανένα από τα νέα αποκτήματά τους.
Με άλλα λόγια, ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, δεν θα έχει δηλαδή στη διάθεσή του τους Νασίμ Χνιντ, Μπράιτ Ενομπακάρε, Πέταρ Καρακλάιτς, Εμμάνουελ Ινσούα, Γιάννη Ιατρούδη, Καρίμ Ανσαριφάρντ, ενώ έχουν αποχωρήσει από το ρόστερ της περσινής σεζόν οι Βασίλης Μπάρκας (Σέλτικ), Μάριος Οικονόμου (Κοπεγχάγη), Νίκλας Χουλτ (Ανόβερο), Όγκνιεν Βράνιες (Άντερλεχτ), Σέρχιο Αραούχο (Λας Πάλμας) και Βίκτωρ Κλωναρίδης (ΑΠΟΕΛ).
Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους νεοαποκτηθέντες Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Απόστολο Αποστολόπουλο, Χοσέ Χολέμπας και Ραφίνια, ενώ από τους ερυθρόλευκους έχουν αποχωρήσει οι Κώστας Τσιμίκας (Λίβερπουλ), Γκιλιέρμε (Αλ Σαντ), Ομάρ Ελαμπντελαουί (Γαλατασαράι), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (ελεύθερος), Μπρούνο Γκασπάρ (Σπόρτινγκ), Εμρέ Μορ (Θέλτα).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass