Μ. Γρηγορίου: Πολύ δύσκολη η πρεμιέρα

ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΣΗΜΕΡΑ (18:30) ΜΕ ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2020 16:30

Πολύ δύσκολη χαρακτήρισε σε μια πρώτη ανάγνωση την πρεμιέρα της ΑΕΛ κόντρα στον ΠΑΟΚ ο τεχνικός των «βυσσινί» Μιχάλης Γρηγορίου.

Όπως χαρακτηριστικά είπε «παίζουμε με τη μοναδική ομάδα που έχει ευρωπαϊκό παιχνίδι και είναι σε μεγάλο βαθμό έτοιμη, γεγονός που καθιστά πολύ δύσκολη την πρεμιέρα για μας. Στη 2η αγωνιστική αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΣ Γιάννενα αλλά το παιχνίδι αυτό θα αναβληθεί, ενώ ντεμπούτο στην έδρα μας στο Αλκαζάρ θα κάνουμε με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε μπροστά μας μία ολόκληρη σεζόν, θα παίξουμε με όλους και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας» κατέληξε ο Μιχάλης Γρηγορίου.
Σήμερα εν τω μεταξύ στις 18:30 η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση στη Λαμία την ομώνυμη ομάδα. Πρόκειται για το τελευταίο αγωνιστικό τεστ των «βυσσινί» που μπαίνουν στην τελική ευθεία ενόψει της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Παρασκευή 11 του μηνός. Το σημερινό παιχνίδι αναμένεται να αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για την ΑΕΛ, καθώς ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου θα δείξει τις τελικές του επιλογές και το βασικό σχήμα με το οποίο η ΑΕΛ θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα. Προβλήματα απουσιών (πλην του Νούνιτς) δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες θα βρίσκονται στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤIM SPARV
Με αφορμή τη συμμετοχή του Τim Sparv στην ομάδα της Εθνικής Φινλανδίας η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Με υπερηφάνεια η ΠΑΕ ΑΕΛ, μετά από πολλά χρόνια, καμάρωσε έναν δικό της ποδοσφαιριστή να είναι βασικός και μάλιστα αρχηγός σε Εθνική ομάδα υψηλού επιπέδου.
Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής Τim Sparv αγωνίστηκε επί 80 λεπτά βασικός και μάλιστα με εξαιρετική απόδοση, χωρίς επαρκή προετοιμασία και με λίγα λεπτά συμμετοχής στο φιλικό μας απέναντι στον Άρη Θεσσαλονίκης και μάλιστα, αμέσως μετά την αντικατάστασή του, η Εθνική ομάδα της Φινλανδίας δέχθηκε το γκολ της ήττας από την Εθνική Ουαλίας του Γκάρεθ Μπέιλ.
Ο Tim Sparv θα ξεκινήσει βασικός και πάλι αρχηγός, όπως είναι πάντοτε τα τελευταία 5 χρόνια και στο μεθαυριανό επίσημο παιχνίδι της Εθνικής Φινλανδίας απέναντι στην Εθνική Ιρλανδίας.
Ευχόμαστε, η ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ, η Διοίκηση, οι συμπαίκτες του, οι προπονητές του, αλλά και όλοι οι οπαδοί μας στον ποδοσφαιριστή, ο ίδιος να έχει εξαιρετική απόδοση και η ομάδα του να νικήσει».

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass